Papatyamcanimkizim Merhaba anneler kızım 5 aylık tam diş çıkartma döneminde salyaları akıyor, eli sürekli ağızında kehribar kolyesinin faydalarını duydum, aranızda kullanan memnun olan var mi. Nerden alabilirim yardımcı olur musunuz 🥰🥰
ayazasaf Papatyamcanimkizim canım merhaba 👋🏻 ayından ber inanılmaz salyaları vardı önlük havlu baş edemedik. Gaz sorunu için dedesi almıştı kehribar ama kullanamadık korktum başta. Gecenlerde takmak istedim düzenli takıyoruz salyaları kesildi ben kehribara bağladım açıkcası 😄
Baharbicen Papatyamcanimkizim benim oglumda 5 aylik bende aylardir kararsizim alip almama konusunda kehribarsepetim den bugun siparis verdim arkadasimda ordan almis memnun bende denicem geldiginde insallaah faydasi olur
Pcoslubiranne Papatyamcanimkizim paraniza yazik daha yararli bir sey alin.Hic bir uzman onermiyor faydasini gectim boğma riski bile varmiş.instamomlarin başlattigi saçma ticari bir olay sadece.
Hamzanin_annesi41 Papatyamcanimkizim bnde aldm gecen hafta ama dha bi degisiklik yok delircek damaklarni kasimaktan salyalar desen almis basini gidiyor😔
Ndderdem Baharbicen merhaba ne kadara aldınız acaba? Benım oglum bıraz tontik boynuna nasıl takıcsm bılmıyorum
Turkanzeyneb Bende orjinal kehribar aldım yorumları okusan herşeye iyi geliyor sözde takar takmaz 30 dakikada etkisini görenler bile olmuş sihirli taş mübarek bir sayfaya yorum yapanlardan etkilenerek aldım bir ay kullandık hiçbir etkisini görmedim ne salyası azaldı ne gazı yok ateşi düşürürmüş 😁 herşeyde mantık arayan ben sorgulamadan aldım bir dünya para verip sonuç sıfır doğal taş olduğu için saklıyorum gerçekliğinden eminim kimse şimdi çıkıpta sahdedir belki demesin neyse herbebek bir değil belki seninkisine yarar.
Eminaresad Turkanzeyneb ya bizde de durumlar ayni. Sonunda boyle bir yorum okudum yoksa ne dusuneceyimi bilmiyordum ne oldu da her kes memnun her kese fayda etdi bize niye etmiyor diye
Papatyamcanimkizim Turkanzeyneb evet belki de bebekten bebeğe değişir, hiç bilmiyorum alıp almama konusunda çok kararsızım
Turkanzeyneb Eminaresad Bizde bir sorun yok 30 dakikada fayda gördüm diyenlerde var birşeyler ters yada hesaplar sahte ya ilaç bukadar etkili değil neredeyse sihirli mübarek
Papatyamcanimkizim Pcoslubiranne aslında düşününce mantıklı boğulma riski var teşekkürler bilginiz için
Busraanne Papatyamcanimkizim bende denedim oğluma ama hiçbir faydasını göremedim. Salyasını keseceğine daha da çok arttı sanki. Faydasını görenlerde var bilemiyorum belki işine yarar denemekte fayda var yinede
Gamzebysl Papatyamcanimkizim Ben ayak bileğine tkiyorum canim boğulma riskine karşı ayrıca 100 memnun olan varsa bunun 30 u memnun kalmayan kişiler denemekt3 fayda var herzaman