zeyaslmel Udu market kıyma tavuk sebze hariç 3 3.5 arası tutuyor pazar kasap marketlerde beraber toplam 6 7 anca tutuyordur marketten 7 7.5 ne alıyorsunuz 😬
muhammedinannesise Udu aburcubur tüketen Bi aile olmadığımız için aylık market alışverişimiz en fazla 5 tutuyor o da hiç bişey yoksa evde ama varsa en fazla 3 pazarda 4 haftalık 3 bin tutuyor yNi bana 10 bin çok geldi
nilazra123 Udu 20 binden fazla gidiyor herhafta pazara 3 bin bırakıyoruz zaten iki kişiyiz bide markettede her gittiğimizde 5 bine yakın harcıyoruz hayat çok pahalı, çocuğun maması bezi ekstra masrafları hariç
Nika momsipek 10 çok mu fazla çeşitlilik derken neler mesela merak ediyorum. Ne kadar harcıyosunuz yani?
yirmiyedimayisdersin Udu ben hiç hesaplamadım bu şekilde galiba ama 7 tutuyordur biz toplu almıyoruz çünkü bittikçe alıyoruz; baya tutuyor ya
Nika Udu 10 gidiyo kesinlikle. Her şeyimiz marketten manavdan kendi aldıklarımız. Yani bahçeden annem şunu getiriyo etleri kurbanda şu verdi aldık falan yok
Gozdeklnc20 Aylık market ve pazar masrafımız olmuyor sayılır. Kayınvalidemin alışveriş yaptığı marketten alışveriş yapıyoruz. Para ödemeden çıkıyoruz. Kendi Annem getiriyor arada. Az önce kayınvalidem aradı pazardayım muz avakado domates alıverdim size, eksiğiniz var mı diye soruyor 😅 yoğurdu kayınvalidem yapıveriyor , organik yumurtayı köylü bi kadından alıveriyor. Geçen afyondan babam sucuk yaptırmış bize de verdi. Buzluğumuz et ve kıyma dolu annem ve kayınvalidem doldurdu 😅 ayda 1 falan girersek giriyoruz pazara 😅 onda da 1000 ₺ falan gidiyordur. Allah razı ailelerden. Yakın zamanda yurt dışına göçüyoruz oraya gittiğimizde biz de onlara bolca destek oluruz
PamukPrensesannesii Udu Biz 2 haftada 1 yapıyorduk. 2-2.5 arası tutuyordu. Onun dışında acillikleri bekletmiyordum günlük alınıyordu 3-5 parça da oluyordu. Onlarla 6-7 bin arası tutuyordur
OptimusPrime Udu 4 kişilik aile olarak 10 gidiyor. 6-6,5 pazar hariç veriyoruz markete toplu alışveriş. Pazarda 2bin falan tutuyor. Geri kalanı da hava sıcak, çocuklar marketten bir şey istiyor. Biten bir şeylere takviye ediyoruz. Öyle markete gidiyor.
bebelideli Udu 10 u geçiyordur. Kaldı ki bakliyata, una sebzeye para da vermiyoruz. Ama en çok oğlana tutuyor. Onun etiydi, balığıydı, karadutuydu, kuruyemişiydi vs. devamlı alındığı için fazla tutuyor
Rengarenk52 Udu eğer herseyi yiyim içeyim dersen 10 bini bulur hala öyle önemsiz alışveriş yaparsan 3 5 bine kapanır
momeymen Udu eşim sağ olsun daha ekmek kaç para fiyatını bilmem. Ne çarşı ne pazar. Arada gelir barbunyanın fiyatı şu olmuş fasülye bu olmuş dert yanar😅 evet aşkım çok gerçekten filan der geçerim😅 ama geçen sordum ayda 2 büyük market alışverişi yapıyormuşuz biz kalan istediklerimi marketten alıyormuş.
Gozdeklnc20 momeymen baya baya kıyak 😅 oğlumun eczaneden alınacak ilaçlarına, kremlerine, aşılarına vs de para vermiyoruz. Kayınvalidem eczacı 😅