beyzzsenturkk_ SistemYavasAmaCalisiyor bu kadar abartmaya gerek yok dönemsel kıskanclıklar el kadar cocuga da sınır cizmeyin esnin psikolojisi mi bozuk ya da bunları kafaya takmak icin cok vaktiniz var anlamadım
Sarahh SistemYavasAmaCalisiyor anneye bağlı çocukların durumu böyle malesef Eltimle konuşunca oğlum hemen ağlayıp eltime git diyor kimseyle paylaşmak istemiyor . 4 yaşında kızım var oda eşime karşı öyle , eşimle asla baş başa kalamıyoruz hiç yanlız bırakmıyor bizi 😀
Ardenaden Acilirsa acilsn koca adam yani kizni mi kiskaniyor alah askina ya.Heralde sut bebegi opaylasamaz ki surekli bide sn vakit geciriyormssnz baba figuru diye bsey yok ki ortada tabiki anneye duskun olck
atabey777 SistemYavasAmaCalisiyor Eşin kafayı mı yemiş 😂😂😂 gülün geçin çocuklar dönem dönem böyle yapıyor abartmayın aranız niye açılıyor
milletsanakanalizemiolacak SistemYavasAmaCalisiyor ilk kızımda benim hiç kucağımdan inmedi koynumda büyüttüm ama babacı oldu bir dönem çocuklar böyle oluyor sonra geçiyor benimkide babasına öyle yapıyordu hala yapıyor geçti kazık kadar çocuk oldu ama kendini yerlere atm8yor artık eşimle şakalaşayım gülelim hemen koşarak gelir sen babama böyle böyle yapıyosun bilmem ne azıp kuduruyor 1 hafta önce oldu daha delirdim bende bağırdım ilk kez ne diyosun sen ben ne zaman konuşsam saygısızca geliyorsun ve konuyu bilmeden atlıyorsun bundan sonra ağzımı açıp tek laf edersem ikinize ne olsun yeter artık sürekli konuşsam huzursuzluk çıkarıyorsun ikinizlede konuşmuyorum dedim ağladım o anki sinir ve bağırdım diye vicdanla babasıda onla konuştu geldi özür diledi ama o gün hiç konuşasım gelmemişti ikisiylede
Motherqueen_ SistemYavasAmaCalisiyor Benim kizimda ayni kucagimdan inmez odadan cikiyim delirir kendini yerlere atar bana asiri bagimli ben olmazsam uyumaz 15aydir kocamdan ayri onunla uyuyorum ama esinizinde anlayisli olmasi lazim anneye muhtac bebek yani olabiliyor boyle seyler
SistemYavasAmaCalisiyor Motherqueen_ tam olarak aynı bir durumdayız o zaman. Anlayış göstermiyor küçücük çocuğa küsüyor al kızını diye uzatıyor bana. Ya da çocuğa gıcıklığına bana dokunuyor sinir krizi geçirtiyor el kadar çocuğa.
SistemYavasAmaCalisiyor Yesillimon taktı bana resmen benim yüzümden olduğunu iddia ediyor benim de psikolojimi bozdu
Motherqueen_ SistemYavasAmaCalisiyor ayyy eşine asiri sinir oldum cocukla cocuk olmak deyiminin ornegi resmen allah sabirlar versin sana kac yasinda esiniz yani yas olarak kucukmu enteresan geldi bana bu yaklasimi
SistemYavasAmaCalisiyor Motherqueen_ küçük değiliz o 35 ben 33 yaşındayım. Ben annelik sezgilerime güvendim hep aslında bu durum geçici bir süreç farkındaydım da. Ama o kadar çok bu konuyla ilgili laf söyledi ki artık acaba ben mi bir hata yapıyorum yanlış yaptığım bişey varsa düzelteyim moduna girdim.
Motherqueen_ SistemYavasAmaCalisiyor hayır canim hata sende degil suclama kendini bu cok dogal bi surec inan bi sure sonra sevmek istesende yanina gelmiyorlar oglumdan biliyorum odandan gelde 2yuzunu goruyorum diye yalvariyorum suan ama zamaninda oda kizim gibi bana yapisik yasardi 🤭
Udu SistemYavasAmaCalisiyor eşine arayı açmak için bahane lazım galiba ne alaka yani çocuk bu bugun seni kıskanır yarin onu kiskanir eşin bi destek alsin bence şuan tek sorunlu o görünüyor içinizde 😄
happymomk SistemYavasAmaCalisiyor oğlum 3 yaşında hâlâ öyle eşimle oğlumun yanındayken sarılamıyoruz bile 😂
mhndshnmm SistemYavasAmaCalisiyor çocuğunuzun yerinde olsam beni kıskanan kompleksli babamı ve beni sorun olarak görüp kocasıyla arası açılacak derdine düşen anamı çerçiye verir iki poşet mandal alırım daha işlevsel
UrbanMom SistemYavasAmaCalisiyor bu aylarda bebeğin anneyi paylaşamaması çok normal babayla çok zaman gecirmiyorsa anneyi kıskanıyordur. Kucaktan indirmemek ile hiç alakası yok bende bebeğimi doğdu doğalı hep kucağa alırdım şimdi kucağıma gelmek istemiyor.