asyaniil önceki yorumlarına baktımda şimdi anlıyorum neden böyle konuşup davrandığını. Senin adına üzüldüm. Psikolojik destek alman ciddi olarak faydalı olabilir senin için.
Bu markayı kullanmadığımı bilmediğimi nereden çıkardın 😂 Ayrıca ihtiyacım olduğunu nereden çıkardın. Bi kere lacoste ayakkabıda bir dünya markası değil önce bunu öğren ve kendince dünya markası çok kaliteli gördüğün markanın öncelikli bir giyim markası olduğunu bil. İhtiyacın varsa sana göndereyim diyerek karşındaki kendince küçük görmeye çalışmak yerine kendi seviyene bak. Aldığın fiyata kar koyup 2. El ayakkabıyı satmaya çalışacak kadar zavallısın, bir de burda insanları hor görmeye çalışıyorsun sana yollayayım falan diye. Bana yollamaya kalkana kadar ihtiyaç sahibi birinin alması için düzgün ve makul bi fiyat yaz önce.
Senin gibi kendi bi halt olmadan aç gözlü halleriyle insanlara saldıran kendini bilmeden seviyesini belli eden insanlardan da asla haz etmem. Dediğim gibi ancak haline acıyabilirim cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor bide 😂😂