asyaniil asyaniil 1500 tl satıyorum bir yada iki kez giydi güncel fiyatı 3000e yakın faturası vardır orjinal üründür Beymen yada boyner den alınmıştı.. makul teklif kabul edebilirim // asyaninannesii gardrops hesabım oradan da bakabilirsiniz
Pamukprenss asyaniil yalnız boynerde çark oluyor çeviriyorsun 500,600 tl indirimli oluyor. Yani 3000 tl fiyat olfuğunu sanmıyorm aşırı pahalıya satıyorsunuz. Guessın ayakkabilatı bile indirmli 2500 oluyor siz ikinci eli bu fiyata satcaksınz ben şok
MoonCrystal asyaniil bir yada iki kez giyildi yazan sen heralde şizofren oldun . Hiç giyilmediyi savunup beddua ediyorsun. Bu yüzden hakkımızada girdin sayın çok dindar bedduaci helal etmiyorum 🙋
asyaniil asyaniil baby plus park yatak boyutu epey büyük hiç kullanmadık kızım sevmedi, yatağı hediye edeceğim ekstra olarak alt değiştirme, dönence, taşıma çantası ve bebek ihtiyaç organizeri de yanında göndereceğim fiyat 2500
Pamukprenss asyaniil ayrıca şunusa şöylicem ayranı yok içmeye tahtirıvalliyle giderler bişeye sizinki ona dönmüş. Burda lacoste giydiriyorum dye hava atıyosunuz o zamn neden satıyorsunuz verin çevrenizden bedava birine yada atın çöpün kenarına çöp toplayan kişiler alır götürür çocuğuna. Madem çok marka giydiriyorsnuz lacoste çok möhim bir marka ya dermorallerinizi niye satıyorsunuz ha bide inşallah kullanmamışsınızdır . Kendinize ait kullandığınız iğnelerin battığı bir ürünü umarım millete satacak kadar uyanık olmayın. Şikayet yoluna bile gidicem . Burdanda duyuruyorm bulaşıcı hastalık yayacaksınız . Yuhhh
asyaniil Pamukprenss ben aldığım fiyata buraya koydum makul indirim kabul edebilirim dedim, internetten bakın şuan boynerde tükendi sanırım Beymende varsa fiyatının ne olduğunu görürsünüz kızımın ayağı büyüdüğü için giyemedi aldığım fiyatın altına koymam ne kadar doğru olur..
zeynep865 asyaniil tabi ki altında koymalısınız şaka mı yapıyorsunuz ? Sıfır ayarında diye bir şey mi var sonuçta giyilmiş ikinci el bir ayakkabıdan bahsediyoruz ve siz aldığımın altına mı satayım diyorsunuz yok üzerine kar koyun satın bide pes cidden. 2500tl istediğiniz park yatağında sıfırı 2800tl zaten n11de
Pamukprenss asyaniil çeyrek altın mı bu hanımefendi aldığının altına satamıyorsun . Kullandırtmışsın çocuğuna sonra aldığın fiyata satıyırsun yazık herkes dolandırıcı olmuş vicdansızlık diz boyu sonra esnaf şöyle böyle derler . Halbuki herkes böyleymiş. Lacostedan alcak paranz varsa durumunuz iyidr sevabına çevrenizden birine verinde sevap kazanın
asyaniil zeynep865 canım park yatak sıfır ayakkabı da öyle yazdıklarımı okumadan bana ders verme :) dürüst biriyimdir sana bunu sorgulatmayacağım dolap ve gardrops uygulamasından bebek ürünlerini incelemeni öneririm.. öğrenme kulesini sıfırın daha pahalıya satan bir sürü insan var ayakkabılar da keza öyle giyilmiş Lacoste düşük marka ayakkabıları sıfır fiyattan daha yüksek fiyata satıyorlar ihtiyaçlarim doğrultusunda araştırma yaptığımda karşıma çıkanlar bu şekilde hanfendi sizde bir bakın oradakilere de aynı şekilde yazın lütfen bakın ben kullanılmamış şeyler ekledim
zeynep865 Ayrıca 3 bin falan değil birebir aynı ayakkabı hemde fosforlu kısımları yok düz beyaz rengi kendi internet sitesinde 2400tl
asyaniil zeynep865 indirimsiz fiyatına bakın ve yalan söylemeyin lütfen benim eklediğim ayakkabı ile aynı değil ayrıca benim ki üst modeli indirimli fiyat 2500 TL ben 1500+ indirim diye belirttim
MoonCrystal asyaniil ayakkabı sıfır ? İç kısmının rengi grilesmis yıkamış koymuşsunuz satışa . Kim ikinci el ayakkabıya bu fiyatı verir ki ?
zeynep865 asyaniil indirimli indirimsiz fiyat ne alaka ? Şuan alıcı olan kişi 2400e sıfırını alıyor mu alıyor niye sizin kullanılmış ayakkanınıza 1500 versin ki. Bi şeyi 2. El almaktaki maksat uyguna almaktır. Saçma sapan örnekler veriyorsunuz dolapta sıfır fiyatının üzerinde satıyormuş sizde kullanılmış şeyi aldığımın altında mı satayım diyorsunuz aynı şey zaten farkındaysanız yaptığınız şey 😂 nerden bakarsan tutarsızlık yani.
asyaniil zeynep865 tatlım bak fotoğrafta görünüyor kullanmadı ayağı büyüdü yaz geldi giyemedi, ürünlerimi basitleştiremezsin ayrıca Lacoste marka diğer markalar gibi değil bilmediğin görmediğin kullanmadığın marka için yorum yapma lütfen. İhtiyacın varsa gönderebilirim sana gardrops hesabımı da yazdım mesaj at oradan hediye edeceğim
zeynep865 asyaniil önceki yorumlarına baktımda şimdi anlıyorum neden böyle konuşup davrandığını. Senin adına üzüldüm. Psikolojik destek alman ciddi olarak faydalı olabilir senin için. Bu markayı kullanmadığımı bilmediğimi nereden çıkardın 😂 Ayrıca ihtiyacım olduğunu nereden çıkardın. Bi kere lacoste ayakkabıda bir dünya markası değil önce bunu öğren ve kendince dünya markası çok kaliteli gördüğün markanın öncelikli bir giyim markası olduğunu bil. İhtiyacın varsa sana göndereyim diyerek karşındaki kendince küçük görmeye çalışmak yerine kendi seviyene bak. Aldığın fiyata kar koyup 2. El ayakkabıyı satmaya çalışacak kadar zavallısın, bir de burda insanları hor görmeye çalışıyorsun sana yollayayım falan diye. Bana yollamaya kalkana kadar ihtiyaç sahibi birinin alması için düzgün ve makul bi fiyat yaz önce. Senin gibi kendi bi halt olmadan aç gözlü halleriyle insanlara saldıran kendini bilmeden seviyesini belli eden insanlardan da asla haz etmem. Dediğim gibi ancak haline acıyabilirim cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor bide 😂😂
MoonCrystal zeynep865 haha bide ikinci el ayakkabı asla almam ben ikinci el üründe almam o ayrı mesele hele hele bu fiyata 😁
asyaniil MoonCrystal inşaallah attığınız iftiraya tutulursunuz başka birşey demiyorum ayakkabıyı yıkadığımı nereden çıkardınız pardon biraz inancınız ahiret korkunuz varsa bu iftira sizden çıksın başka birşey demiyorum
MoonCrystal Ayrıca park yatağınızda sıfır değil gayet kullanmissiniz kumaş renginden belli oluyor . Kendiniz kar edeceksiniz diye insanları yemeyin burda
zeynep865 MoonCrystal kafayı yemiş ya bide burda bana diyor ki ihtiyacın varsa sana yollayayım. Lacoste markası diğer markalar gibi değilmiş bilmiyormuşum markayı 😂 o sırada skechers asics under armour dışında başka ayakkabı giymeyen ben… Ay böyle şeylerin lafını yapması bile ne kadar varoşca gerçektenn🥹 acınacak haline burada kendine güldürüyor…