trinityy Kızlar kızım 7 aylık, özel bölgesinde pişik vardı, denize filan girdik azalır dedim ancak bu sabah bi anda artmış, kullanmadığımız krem kalmadı geçmiyor. Ne yapabiliriim
TugcenurLina trinityy benim kızıma doktor hamazinc krem yazmıştı aynı günde azaltmaya başladı bidaha olmadı
mine0101 Bez alerjisi ya da gıda alerjisi olabilir. Diğer kremleri kullanıp işe yaramadı ise bunu da düşünmekte fayda var tabi
trinityy mine0101 doktoruma da sordum değilmiş, 3 gün kuralıyla da ilerledik o dönemler bi şey olmadı, bez de değiştirdim fayda etmedi
Nurnur41 zeyneple travazol nasıl kullanıyorsunuz 5 günden fazla kullanma dedi doktorumuz tam düzeldi 2 hafta sonra tekrar oldu simdi tekrar kullanmak uygun olur mu acaba?
maviummu19 trinityy trinityy benim oğlumda 10 günlükken pişik olmuştu ılık suyla yıkayın kurulayın güzelce hiç bişey sürmeden bol bol açık bırakın hava alsın sonra kremini sürün mutlaka çinko içeren bi krem ben hamazinc kullanmıştım çok etkili olmuştu ardından biraz daha havalandırıp kapatın sık sık bez değiştirin iki günde geçmişti bizim bu şekilde ben daha sonra hiç ıslak mendil kullanmadım hala her bez değişiminde yıkıyorum hiç pişik olmadı bi daha bir de pişik olduktan sonra pişik önleyici kullanmayın pişiği geçene kadar
papatyatanesi trinityy oksizinc kremde güzel bebeğimin pişiğini sadece bu krem geçirmişti isterseniz bir deneyin
Balbademim06 trinityy fito krem ve bepanthol pişik önleyici karıştırıp sürün demişti eczane hemen etkisini gösterdi