minikkurabiyee Kızlar bebeğime sidefer kan ilacını kullanıyorum 5 ay 1 günlük kakasını yapmıyor sebebi demir ilacı olabilir mi ? Siferi kullananlar böylesi bir sorunla karşılaştılar mı ?
Mrvtlg minikkurabiyee ilk kızımda sürekli kullandım 4 yaşında böyle bir problem yaşamadık. Şuan 2. Bebeğimde tekrar kullanıyorum yine yaşamadık . Bebeğiniz henüz küçük sizin için ufak gelen şeyler onun bağırsakları için fazla gelmiş olabilir . Ek gıdaya yavaş yavaş geçin 6. Ay bile sadece tadımdan ibaret . Günlük bir çay kaşığı zeytin yağı verip bol bol emzirin 🌸
minikkurabiyee birprensesanesi anladım acaba niye bizde böyle oldu yaa aslında rahatsız değil ama kullandığımdan beri yapmamaya başladı anlamadım başka ne sebep olabilir ki?
sngzr minikkurabiyee ek gıdaya geçmediniz anladığım kadarıyla. Siz sindirim hızlandırıcı şeyler yemeye çalışın. Bahsettiğiniz ilacı kullanmadım ama oceans kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ya da koliklik bir durum olabilir. hekiminize danışıp biogaia gibi bir damla kullanabilirsiniz
minikkurabiyee sngzr ya geçen gün çok az yoğurt ve şeftali verdim ama çok az bir miktardı doğduğunda çok gazlıydı zaten sonrasında kaka yapamamaya döndü sonrasında düzeldi ilacı kullanana kadar günde 3 4 yapıyordu şimdi birden bire yapmamaya başladı