-_-hUysUzvetatlikadin
estağfurullah ne yanlış anlaması,kuduz olan köpek zaten kısa zaman içerisinde ölür 1 hafta 10 gbi bir süre diye biliyorum. yanlışım olabilir affola…
ama saldırganlaşmış köpek demek illa kuduza yakalanmış köpek demek değildir.
bakın biizm burada mezarlıık var evime kısa yoldan giidliyor mesela ben kışın onun içinden geçmiyorm çünkü kışın yiyecek bulmakta zorlanan köpekler gerçekten saldırganlaşıyor ,korkutucu oluyorlar. başıma geldi..bunların bana göre çözümü önce aşılanmalı ve bakımları yapılmalı. ve gerçekten düzgün olan barınaklara yerleştiilmeli. çünkü barınakların hali gerçekten içler acıısı. ve malesef onlara yaşabilecekleri doğal yaşam alanları bırakmadıkki…
kimse kuduz olmuş köpeği alsınlar beslesinler demiyor,zira kuduza yakalanmış bir insanın nasıl usulca ölümü bekleniyor,acı ama gerçek bu.. köpekleri neden katledelim değil mi?
dediğiniz gibi ellerini ceplerine atacaklar. bakın mesela esspressolab bir barınağın masraflaırnı üstlenmişti. bu ne kadar güzel bir şey.
tertemiz barınaklar olsa,insanları satın almaya değil sahiplenmeye yönlendirseler güzel olmaz m?
onlarda bir canlı,onlarında duyguları var çok ama çok hassas konular bunlar