ak1905 nbanba bilmiyorum da birisinde 9gr görmüştüm ama bükülme falan olma durumu çok yüksek onlarda da
Alparslan98 Esrasyacan Gramına göre değişir ama 10 gram falan yamuluyor benimki 18 buçuk gram taş gibi
Simsimy Eşimin kuzeni evleniyor. Düğünde 10 gram ajda düşünüyordum ama yamulma problemini herkes mi yaşıyor? Yamulursa eğer, dandik hediyeymiş tarzı düşünülmesini ve laf edilmesini istemem.
ak1905 Simsimy kullanıma bağlı galiba ya öyle düşünülmez bence yamulan da var yamulmayan da demekki kullanım kaynakli
Tubasahra Simsimy Ben de 1 tane 14 gram burma 3 tane 10 gram ajda var. Burma olan ağzı burnu yamuldu.Ajdalar tas gibi kaldı 😁he 20 geam cam kesigi vardi onunda anasi agladı
asdfgh07 Simsimy 22 ayar 10 gram alabilirsin e olmuyor. Ben kullanıyorum kaç aydır hiç çıkartmadım yamulma olmadı
Simsimy ak1905 15 gram olanlarıda pahalı, mecbur 10 gram alacaktım. Acaba 10 gramlık şarnel bilezik falan mı baksam her ihtimale karşı. 🙈
Tubasahra Simsimy Kesinlikle say bir de ben sürekli takıyordum gece bile yani. Daha yeni cikardim burmaya kaynak lazimmiş 😁Bir de 16 kilo verince bilezik durmuyor kolumda 💃💃