Elfgrn senbusra Dolandırıcılık ihtimali ile girmezdim böyle bir işe yani çalıyorlarmış o yüzden kapalı istiyorlar Çoğu dolandırıcı da böyle söylüyor. Sonuç dolandırıyorlar kiii Instagram üzerinden bulmuşsunuz ortalık böyle dolandırıcı işe dolu
senbusra Elfgrn öylemi ne biliyim bana pek güvenilir gelmedi sizlere sormak istedim belki çalışan vardır diye
arasardaannesi senbusra kapora dıe para koparıolar dolandırıcı ınanmayın o sıze guvenmıosa sızde ona güvenmeyın🌺
senbusra cokkasmabeabi e-devlet devlet kapısı olduğu için biraz inandırıcı gelmişti böyle yazınca sizde dahada bakmam böyle şeylere peki bildiğiniz ewde yapılabilecek iş varmı acaba
cokkasmabeabi senbusra kendileri mi link attı siz mi baktınız? Tutunculere gidin tutun sarma işi bulursunuz belki
sema2521 senbusra kendini polis diye tanıtan dolandırıcılar e devleti mi yapmayacak djdhjs çok korkarım o terz şeyden asla yapmayın bazı şehirlerde kendiniz iş veren yerine gidip paketleri alıyorsunuz görüşme yapıyor ve eve gelip işi yapıyorsunuz heryer dolandırıcı kayniyo
Tazeanne68100 senbusra sakın gönderme inanma sonra bilmem evrak ücreti bilmem ne parası size geri atacaz vs diye kandırıyorlar komşumun başına geldi
Melike-emirasaf senbusra onlar dolandırıcı oluyor bizzat şahit oldum inanmayın asla para da yatırmayın
ikibaloglanannesi senbusra benden kapora istiyorlar 450 TL Direkt engelleyin sakın para falan atmayın. Eğer atarsanız bu sefer onlar sizi engelleyecek haberiniz olsun. Dolandırıcılar çünkü. İşkura gidip başvurabilirsiniz.
Laden senbusra hiçbir işveren para istemez. Ben bir yıldır evden çalışıyorum. Çalıştığım tabletleri şirket getirdi. İçindeki interneti bile şirket ödüyor. Bilgisayar da getirecekler mesela. Evde bilgisayarım olmasına rağmen şirket biz senin bilgisayarını getireceğiz dedi. İnanmayın yani. Ki bu tür evde paketleme işi vereceğiz diye ne kadar insanı dolandırıyorlar yıllardır