Sungerbob Merveeofs Oğlumun burcu koç yükseleni terazi o kadar zor bir bebek ki inatlığını mı anlatayım huysuzluğunu mu say say bitmez yani 🥴
milletsanakanalizemiolacak ahsengunesveannesi esimde oğlak liderlik vasfı şuan evimizin tüm bireylerinde mevcut 🤣 bebekten önve liderlik büyük kızmdaydı bebek gelince liderlik ona geçti🤣
Sermec27 Merveeofs ikizler olmadığı kesin iki oğlumda ikizler büyüğünun yükseleni aslan çok fena küçüğün yükseleni basak daha 44 günlük beni neler bekliyor bilmiyorum 🥰
rsoyturk Merveeofs oğlak burcuna denk getirme de napıyorsan yap😂😂 bizim kız çok fena, daha 7 aylık olucak ama çok zorluyor bizi. algısı inanılmaz açık.🫣
dilara6767 İlki şubat doğumlu kova yükseleni terazi gayet sakin kendi halinde diğeri Nisan doğumlu boğa yükseleni başak şuan 3 aylığız ben elendim arkadaşlar 😂😂😂
[silindi] Merveeofs Oglum Akrep🦂 Yükselen Yay 🏹 Uysal sessiz sakin mesafeli Kızım Boğa🐂 Yükselen Aslan 🦁 Hiperaktif özgür ruhlu cana yakın
Merveeofs [silindi] ay kızımın aslanlığından sonra tüm aslan annelere sabırlar diliyorum 🙂↕️🙂↕️🙂↕️😂
kedilibebeli Merveeofs ciddi ve inatçı bi kızım var 😊 ama yerine göre çok hanımhanımcık Dişarda gören sessiz sakin sanıyo evde bana hayatı zindan ediyo 😃
eylulunannesiii38 Merveeofs kızım boğa burcu yükseleni aslan şimdilik maşallah iyi diyelim annesi gibi açlığa gelemiyor ve rahatı seviyor 😅