minervadefne Poğaça yapmıştım ben kalabalık gitmiştik kamp yaptık bir gece diğerleri de sarma kek kurabiye falan getirmişti acıktıkça alıp yedik rahat olmuştu
Uykusuzhergeceeee Tatlimomy akşamdan kızartma olabilir. Börek ya da poğaça. Kek. Meyve yıkayıp koyabilirsiniz. Çiğdem 😁
SevimliHayaletCasper Tatlimomy biz haftada 2 kez gideriz. Genelde makarna koyuyorum, kurabiye, tuzlu kek, mücver, sarma dolma, bazen labne peyniri alıyorum bir tanede ekmek, salça falan, karpuz götürüyoruz arada
momysskaan Feyzosumunannesi Kocaeli İstanbul falan dersiniz diye bekledim yada civar şehirler ama değilmiş 🥹
Meri-Mel Tatlimomy Çiğköfte yap canım kız denize ne yapacaksın kalem böreği ya da pogoca sarma karpuz kavun peynir çay gibi şeyler olur herhalde ne seviyorsa onları yap☺️
tt9486 Feyzosumunannesi kız 3 bine nerede tuttun? Ben de bungalovdayım şu an. Arada tanıdık var diye günlüğü 7 bin liraya geldi bize.
bilememolabilir Tatlimomy ekmek arası poğca börek kek tarzı kumsalda zorlanmadan yiyebilceginiz şeyler daha iyi olur.
Damdandusenanne_ Feyzosumunannesi bn şimdi baktım da denizi pis filan yazmışlar. Günübirlik gelenler çok olduğu için pis oluyormuş. Elendi
Feyzosumunannesi Damdandusenanne_ Hayiirrr muhteşem güzel. Ya herkes beğenecek diye bsey yok hepimiz her yerden memnun kalmayabiliyoruz. Ama gidip gördüğümüz yer ve denizi için oraya gidiyorum. Cok cook güzel biz beğeniyoruz ablamlar bayramda ordalardi her sene oraya giderler çocukları olduğu için denizi özenle seçiyorlar. Mesela dikilitas var Bozyazı oranın denizi de çok güzel ama çadırda kalıyorsun 800 tl çadırı. Ama biz çadırda 2 yaş bebesi ile rahat edemeyiz o yuzd3n bogsak tercihimjz
Namkol Tatlimomy Biz denizde çok acıkan bir çiftiz, deniz menümuz hep stabildir. Börek, sarma, kek ve çay soğuk yenebildigi için
Lolik Tatlimomy tabak kaşık gerektirmeyen şeyler yapmak mantıklı geliyor bana Poğaça açma börek Sandviç simit vs Bol içecek Meyve Aburcubur
Nik_mik_yok Tatlimomy en güzeli giderken simit almak,yanına domates salatalık koyun orda doğrayıp yersiniz. Marketten de galeta ,çubuk ,cips,bisküvi ,kek falan alırsınız. İçecekleri de orda cafeden alırsınız bitti gitti😁 biz 3 gün bungalovda kaldık hep aperatif şeyler yedik. Uzun uzadıya bişey hazırlamadim hiç