Tatlimomy Kizlarr yarın denize gitcegiz Eşim bsyler hazırla orda yeriz dedi Bende ne yapsam bilemedim siz geldiniz aklıma 😂😂 Sizce ne yapsam yaa aklıma.bsy gelmio
delirmeceler Tatlimomy ekmek arası yapabilirsin patates kızartabilirsin karpuz kiraz erik börek poğaça sarma
Mnli Tatlimomy poğaça ve kek akmaz kokmaz bulaşmaz sandaviç falan riskli bu sıcakta soğuk çantanız yoksa bozulabilir içine koyduklarınız peynir şarküteri ürünleri
tt9486 Feyzosumunannesi kız 3 bine nerede tuttun? Ben de bungalovdayım şu an. Arada tanıdık var diye günlüğü 7 bin liraya geldi bize.
sezer2022 Feyzosumunannesi yemek temizlik yapınca nasıl tatil oluyor 🙈🙈 ben sevmiyorum tatil anlayışım otel açık büfe
yamaniskom Tatlimomy bence evde yapıp yemek en güzeli ben yinede sonrasında cips çekirdek tarzı şeyler de koyuyorum cafede varsa soğuk içecek ve dondurmayı ordan alabilirsiniz🥰 kısır, çiğköfte, biber dolması falan da olur güzel gidiyo valla deniz sonrası😂
Feyzosumunannesi momysskaan Mersin boğsakta . Ablamlar 2 yıldır oraya gidiyorlar çok memnun kaldılar.
Damdandusenanne_ Feyzosumunannesi bn şimdi baktım da denizi pis filan yazmışlar. Günübirlik gelenler çok olduğu için pis oluyormuş. Elendi
momysskaan Feyzosumunannesi Kocaeli İstanbul falan dersiniz diye bekledim yada civar şehirler ama değilmiş 🥹