bana1cocukyetti Evet buyrunuz, bunlarda benim denemek için aldıklarımdı🤩 bunlara ek bir de kızımın doğum günü için balonlar aldım şişirmedim ama çok güzel görünüyorlar 🫶🏻
CaninannesiCemre bana1cocukyetti Hepsi çok güzel 🩵tulumunuza ayrı bayıldım 🌸güle güle güzel günlerde giyinin🙏
yahehe6 bana1cocukyetti ne kadar sürede geldi benim siparişler 14 gündür hala yok bakıyorum siparişiniz havalimanına ulaştı yazıyor anlamadım ne zaman gelir acaba
bana1cocukyetti jalepoyraz Çok hoş sadece kumaşı biraz şifon ama asla rahatsız edecek bir kumaşı yok🤩
bana1cocukyetti yahehe6 19-20 gün oldu sipariş vereli teslimat tarihi 14 Temmuz-4 Ağustos deniliyordu bugün geldiler. Havalimanıdan sonra gümrük süreci var o biraz uzun sürüyor ondan sonrası bende hızlı ilerledi
Ececiiim bana1cocukyetti aa aynı tulumu sipariş ettim ben de yarın gelecek🙈🙈 çok kısa mı kumaşı nasıl beğendiniz mi😊😊
bana1cocukyetti Ececiiim Yani bence tam tatillik çok kısa değil ama diz üstü, kumaşı biraz naylonluk var ama beni rahatsız edecek şekilde değil. Ben şahsen beğendim fiyat ve gelen ürün olarak gayet ideal🫶🏻
bana1cocukyetti kirikkalp Kılıflar gerçekten çok güzel inşallah alırsınız dokuları ve duruşu baya hoş çok teşekkür ediyorum 🫶🏻💜
Ececiiim bana1cocukyetti o zaman harika ben de tatil için düşünmüştüm. Kıyafet konusunda genelde olumsuz yorum duymuştum mutlu oldum şuan🤗 güle güle giyin siz de🌸