Esoskirec minikprenses11 evet ben de minyonum 1.56 boyum var yani😅 üniversiteye gidene kadar da 40 kiloydum. Bazen bana çekmiş diyorum ama benim gibi olsun da istemiyorum zayıflıktan çok zorbalandım küçükken
minikprenses11 Esoskirec doğrudur. Ben de bebekken çok toplu bı bebek değilmişim resimlerde. Kilom kiziminkinden bı tık fazladir ancak. Liseye kadar da zayıf bı çocuktum. Ama şimdi ne yesek yariyo. Şimdi de kilo vermeye çalışıyorum 😂😂😂
Esoskirec Dedektifgadget evet doktora da düşük gelmiş olacak ki gelişim takibi istedi. Üzüldüm açıkcası ya
Dedektifgadget Esoskirec inşallah sonuçlara göre doktor ne yapmaniz gerektiğini söyler . Doktorun dikkatli olması güzel. ❤️
Esoskirec Gul-42 işte kızım almıyor 11.6ya çıkmıştı yaz geldiğinden beri olanı da verdi gram almıyor ya
Gul-42 Esoskirec çünkü şöyle doktorumuz yıyorsa sıkıntı yok dedı benım oglum yer tabı kendı agzının sardıgını yer ama yer yanı mesela alt komsumun oglumla yasıt oglu var cok zayıf ama yemıyor ona mama basladılar
Esoskirec Gul-42 benim kızım hiç yemiyor değil ama az yiyor. Hiç ağzını açmıyor desem yalan olur kendine göre yiyo çocuk bence. Acaba bize de mama verirler mi içmez ki
Gul-42 Esoskirec bence vermezler mama cunku yıyormuş dedıgım gıbı mama dedıgım şişe süt gıbı bırsey yogun kıvamlı
Umutveannesi Esoskirec 27 aylık 83 cm 10 kilo oğlum. Bizde bir ay önce götürdük bir dünya tahlil yapıldı her şeyi temiz çıktı. Yapısı böyle demek ki dedi doktorumuz. Balık yağı yazdı boy uzatmaya yardımcı olur dedi başka da bir şey demedi
Esoskirec Ecem__ dimi boyu bana da çok kısa gelmedi çünkü anne baba kısayız zaten. Kilo için de bakalım ne diyecek
Umutveannesi Esoskirec ben 1.57 eşim 1.70 yani bizde uzun değiliz genetik demek ki çocuğunda böyle olması
Esoskirec Gul-42 biliyorum mamayı çileklı muzlu falan ama benim kızım tatlı bişey yemiyo o yüzden kabul etmez.
Esoskirec livanurvealpinannesi61 biz iyi desek de insanlar sürekli çok küçük bir yaşında gibi aa ne zayıf diye diye bitirdiler psikolojimi