mavisevgim Kaç derecede açıyorsunuz klimanızı, klima almayı düşünüyorum memnun kaldığınız bir marka,model önerir misiniz
Deletedmom_115 mavisevgim 7/24 açık, 29-30 derece de 3 fanlı olarak. Ev sürekli serin nemli güzel yani sıcak değil soğuk değil klimayı böyle ayarladık ayda 800₺ fatura geliyor ama gerçekten gece gündüz neredeyse 24 saat açık. Marka arçelik ama model bilmiyorum biz geçen sene 12 buçuğa almıştık. Bu arada klimayı açtığımızdan beri kızım gece çok rahat uyuyor
tomvejerry mavisevgim Arçelik kullanıyorum iki yıldır yazlı kışlı çok memnunum 25-26 da oluyor genellikle
Mnli mavisevgim 1 yaş bebeğim var evde yazlıkta arabada her yerde klima açıyoruz şuan yattığı odada 22 derece açık salonda 19 derece açık iki odada var kapıları açık bırakıyoruz bütün eve yetiyor yeni doğanken bile geçen sene açıyorduk odayı soğutun demişti dru
lohusaserbeti Biz kiradayız ev sahibinden klima var evde. Eski bir klima en yüksek 19 derece oluyor ama yattığımız odada değil ve nerdeyse gün boyu açıyorum ben
mavisevgim lohusaserbeti Mnli tomvejerry Deletedmom_115 Ebrk elf90 Peki kızlar sizce klimayı açıp kapıyı kapatmak mi yoksa tüm odaya yayılması mı iyi, mutfakta yemek pişince mutfak aşırı sıcak oluyor çünkü
Mnli mavisevgim biz açıyoruz valla diğer odalara da fayda etmesi için hem tek oda çok soğuk olmuyor bütün ev ortalama bir seviyede oluyor
elf90 mavisevgim kapıyı açarsak klıma sogutmaya çalısmasını arttıracağı icin klimaya ve faturaya zarar olabılır tabi sürekli yapılırsa dıye dusunuyorum bilirkişi de degılım:)
lohusaserbeti mavisevgim benim evim küçük olduğu için tüm eve etki ediyor klima ama büyük ev için enerji kaybı olur bence
Mnli elf90 faturayı bilmiyorum klima çalıştığı için haliyle normalden fazla geliyordur ama klimaya bir şey olmadı üstelik biz 6 yıllık evliyiz ve klimalar evin eski sahibinden yani en az 10 yıllık yazlık küçük zaten orda tek salon kliması var salon + 2 odayı soğutuyor bildiğim kadarıyla klimanın soğutma kapasitesi var sizin odanıza göre küçük bir klima ise tabi o zaman iyi performans vermez yeni alırken sormak lazım kaç metre kare soğutur diye
papatyaebru mavisevgim bizde geceleri 27 derecede gündüzleri değişiyor artık çok sıcak olmaya başladı Mersin 20 bile yaptığım oluyor gündüzleri markası Samsung bizimki 12 lik
papatyaebru 1zeynosileannis evimiz küçük metre karesini bilmiyorum salon mutfak bir bizim 2 odası var küçükte koridorumuz var her yeri soğutuyor
Babyyyyyy mavisevgim inverter kullanıyoruz 5 yaşında 3 yaşında Ve 20 günlük bebeğim var hep 27 de aciyorm fanida kapatiyorm guxel ılık oluyor içeri odanın büyüklüğüne göre değişiyor bence Ayarı 7.24 açık Hiç kapatmadm