Zumra27 GizemCengiz ben çok değilimde eşim iri ama kızımın böyle iri olmasının sebebi her türlü besini yemesi doktorumuz öyle demişti ben hiç yemeklerini ayrı yapmadım hep bize ne yaptıysam onu yedirdim.
Kiviefe Zumra27 maşAllah Allah bagışlasın benim bebegimde iri ama 7 ci daha fazla olabilir yanlış hatırlıyor olabilirmi siniz bende yogurt cok veriyorum suan 7ay 10 günlügüz
Kiviefe Zumra27 evet 8 normal bir kilo sizin 9 vardıt diye düşünüyorum bakalım bizimki kac olucak yasında
Arelyusufayaz Zumra27 maşallah 😍 benimkide sizinki kadar olur inşallah 7,5 aylık 10 kilo 74 cm olur demi 8 kiloymuş sizinki 7 den sonra çok iyi kilo almış
Zumra27 Arelyusufayaz İnşallah ama kiloyu kızımın 7.aydaki kilosunu tam hatırlayamıyorum. 7. Aydan sonra ek gıda çoğunluk olduğu için bir yaşına geldiğinde baya ilerleme oldu çok şükür
Zumra27 GizemCengiz Gerçekten nasıl alışırsa öyle gider şimdi her şeyi yiyo ilerdede böyle olur inşallah. Artık bir yaşında ya onun verdiği Bi rahatlık var bnde ewt sizde öyle yapın😊
GizemCengiz Zumra27 evet ben cok pimpirikliydim ama artik 1 yasina geldi yeter. Bazen eskileri mi dinleseydim diyorum her seyi veriyorlarmis. Benim oglum biraz kisa o yuzden uzuluyorum
Maviseyyah Ceyceylan geceleri çok sık uyanır mı? Ağına yedikleri gelir mi? Reflüden şüphelendiniz mi? BiZimki de çok sık kusardı
Ceyceylan Maviseyyah evet çok sık uyaniyor🙄 gün içinde baya bi emiyor tok olduğu için kusuyormuş tam anlamı ile ac olmadığı için doktor bu şekilde dedi bide diş çıkartıyor yemediği için bnde sık sık emziriyorum ama yanlışmış 🤷♀️
Babygirl35 GizemCengiz Bugün 1 yaşında olduk bende tam böyle bir post acacaktım gerek kalmadı😊 Boy 78 cm kilo 11 buçuk
Guzelanne123 Babygirl35 bir yaş aşısına götürdüm kilosu 11.250 Gr.hemsire dikkat et biraz daha alırsa obez olur dedi.size öyle bişey dedilermi
Gamzeli Albertosss aynen oyle yemeyen bebek ne yaparsaniz yapin yemiyor malesef icinizi karartmak gibi olmasin kizim da oyle kilosu boyu iyi ama istemedigi zaman bir lokma yemiyor ne corbalar ne yemekler yapiyorum ama nafile
MuhammedAmine GizemCengiz 80 cm 12 kilo oğlum 3 aydır hiç kilo almıyor 😊 hatta ara ara verip tekrar 12 kiloya çıkıyor 🤷🏻♀️
Zumra27 GizemCengiz ben hiç pimpirikli olmadım bazen eskiler haklılar bence yeme konusunda üzülmeyin belki sonradan boyu uzar benim yiyenimde öyleydi Bi yaşındayken sonradan boy attı maşallah.