Hope77 Kızlar normalde travel sistem var ama hafif pratik 15 kg üstü taşıyan bebek arabası arıyorum oğluşum abi olacak allahın izniyle 10 gün sonra yorulunca kucak istiyor baston veya kabin tarzı uygun bebek arabası önerisi istiyorum sizden?
aslal Hope77 joie pact kabin boy bebek arabası aldım oğlum iki yaşında bebeğim üç aylık olucak ikisinin oyurabilmesi için bunu aldım arka kısmı yatıyor geniş oluyor katmalaması falan çok kolay kol askısı sayesinde çanta gibi takıyorum önce dörtt araba değiştim neden bunu almadım diye baya kendimi sorguladım
Alya-Sena Hope77 tek cocuk olsaydi bi baston alin derdim ama pesindende geliyor bi tane uzun sure kullanacksnz kabin boy alin hem buyugu biner sonra kucugune kalir
aslal Hope77 22 kiloya kadar taşır yazıyor kitapcığında 5 yaşındaki kızı bile bindirdim desem ☺️ taşıyor yani üstüne ben birde çanta koyuyorum gerçekten çok memnunum o kadar hafif ki aldığım ilk zaman gidi gelip arabaya bakıyordum baston kullandım travel kullandım quıny zaptxrta kullandım en iyisi bu kabin boy oldu
Hope77 Alya-Sena yani kabin veya baston artık yeterki 15 kg üstü tasısın 2,5 yasında oglum o yüzden ona göre bi bebek arabası önerisi istiyorum