Tatlican berosunannesi Yarin yine dok bir bezle heryerine serdir 2 3dk tut belki duzelir Ben devamli yapiyorum bazen oyle oluyor ama takilmiyorum cunku yarin yine islem fark etmiyorym bile kac kerede duzeldi 😄😄camasir susuz ve cifsiz no hayat
berosunannesi Tatlican doğru valla ama ben biraz takıntılıyım o izler beni boğar gece rüyalarıma girer 😀 güldüğüme bakmayın içim sıkıldı gece gece
ebykkbc berosunannesi aynı sorunu bende yaşadım bilmiyordum ne denediysem izi gitmedi üç ay oldu nerdeyse hâlâ duruyo öyle çok sinir bozucu maalesef
berosunannesi tubasd deneyeceğim geçer dimi valla sabah akşam dua ederim burda bana yazan size ve tüm arkadaşlara 🥺
Tatlican berosunannesi Kiz duzelir bende takintiliyim ama hep camasir suyu döküyoruz bazen işe daliyorum bir bakmisim yol yol olmuş ee neyapalim duzeliryor ama tek seferdemi kac seferde inan dikkat etmedim😄😄Bana ici sari olmasinda ne olursa olsun😄
ebykkbc berosunannesi yani neredeyse hepsini denedim ama geçmedi hâlen duruyo bende değiştirmeyi düşünüyorum
tubasd berosunannesi geçer inşaallah ama gecmezsede üzülmeyin ya amaan dünya malı nedirki ama geçer yüksek ihtimal 🌸
Tatlican berosunannesi iste dedimya hemen hemen hergun döküyorum sonra bir bakmişim duzelmiş ben fark etmeden😄
berosunannesi Tatlican haklısınnn ben de aman düzelsin de nasıl düzelirse düzelsin modundayım şuan ruhum sıkıldı çünkü başak burcu olmak işte 😄
Hale1603 ebykkbc  Domol Schnell Entkalker çoook begʻeniyorum ben dedigʻim gibi güneş alan bi tezgahm var ne yaptysam mat gri şeklinde ama bunnla ayda 1de olsa parlıyor ama ben sık yapıyorum parlak sevdigʻmden :-)