kolonyalimendil 2012 model Araç yeni aldık.. oto koltuğu alıcam ama ben isofix yerini göremedim net te de bulamadım bilgi, sadece bi yorum da var yazıyordu ama kullanan var mı ben mi cahilim bulamadım 😂
hunilimomy kolonyalimendil aracta isofix yoksa bile isofix aparatı var onu alabilirsiniz bizim arabamizda da isofix yoktu aparat alıp kullandık
Karmom kolonyalimendil biz de Honda City kullanıyoruz geçen gün bulduk koltuğun baya derininde bizde varsa Civicde de vardır.
katilcivciv kolonyalimendil isofix olmayan araclara uygun oto koltuklar var baglama aparati cikiyor. Bizimki yoyko ayicikli olan icinden baglamak icin kemer gibi bisey cikmisti dogru hatirliyorsam
Umutdamla20 kolonyalimendil arka koltugun sırt ve oturma kısmının arasına elinizi soktuğunuz zaman dikdörtgen demir gelecek daha önce bebek mağazasına çalıştığım için biliyorum biraz Derindedir elinize ileri doğru ittirmeniz gerekiyor 2004 ve uzerı butun otomobıl markalarında ısofıx demırı vardır
kolonyalimendil Karmom neden orda olduğunu belli eden işaret koymazlar ki 🤦🏼♀️ bakalım bugün iyice bakacam vardır umarım
Karmom kolonyalimendil yeri için bilgilendirme yapmamışlar ama dikkatli bakınca koltukta bebek işareti gördük
kolonyalimendil katilcivciv ben prego almayı düşünüyorum.. bakalım bir bulamazsam isofix bağlantısı satılıyormuş ondan alırım sanırım
kolonyalimendil Karmom benim dün akşam aklıma geldi göremedim eşim gelsin bide gündüz gözüyle bakayım 😂
kolonyalimendil Umutdamla20 bakacağım.. İnternette baktığım videolarda isofix yeri belli olduğu için acaba yokmu diye düşündüm 🤷🏼♀️😂