OptimusPrime UrbanMom Letgo. Görerek alınacak eşyalar icin. Çocuklarımın kuculenlerini vs de dolap ve gardropstan çok sattım.
UrbanMom Okuyanbiranne kiyafetlerini hep sifir aldim sadece kuzenimin cocugunun kuculenlerini aldim onlarinda temizligini biliyorum onun disinda pahali oyuncaklar oluyor ya onlarin daha ucuz ikinci eli olarak dusunuyorum salincak, aktivite masasi gibi
alpinanneesi UrbanMom ben evdeki ahşap beşiği 2. El aldım ama yatak hijyen ürünü diye sıfır aldım bence alınabilir hani silip temizlenecek şeyler bu devirde hayat bu kdr pahalıyken neden alınmasın ki
Falafel Biz hiç 2. El almadık çocuğun kullandığı ne varsa hepsini sıfır aldık. Bu ikimizin de kırmızı çizgisi gibi bir şey oldu artık. Ama durumu çok iyi olduğu halde 2. El alanı da gördüm, tercih meselesi
UrbanMom Falafel bende hic almadim ama fiyati cok yuksek olan seyler icin dusundum gecici kullanacagi seyler icin cok fazla para vermek istemedim ama bu dedigim kiyafet filan degil tabi ki
dugme UrbanMom çok mantıklı vallahi istersen letgoda var Elazığ’da bizim burda basket potası salıncağı kaydırağı tam takım 2000 falandı çok uygun fiyatı otobusle gönderim saglayabilir hangi sehirdeysen letgodan Elazığ’ı seçip bir gorus istersen biz.laacaktik vazgeçtik sonra tayinciyiz ev sorun olur diye
bikupakahvee UrbanMom burda birinin sattığını gördüm bebek arabasını satın alacağım çok temiz kullanmış ben bendekinden memnun değilim hiç😊
Mariamercedes UrbanMom Ben juno yatak beşik ve birçok oyuncak eşya sattım Hepsi tertemizdi Junoya müslinsiz yatırmadım bile Olmuş şuan 1800 lira yatacağı 3,4 ay O yüzden bütçeniz yoksa tercih edebilirsiniz tabi bebek konforu için
pivpivpivahmedmuhsin UrbanMom Genelde Gardrops kullanıyorum. Dolap uygulamasına göre nispeten daha uygun.
UrbanMom Mrvsmt2502 en iyisini tabi annesi bilir ama bu yasimda bile mayoyu ikinci el giymem beni yanlis anlamayin ben ogluma da aldim tanesi 100 tlydi oyle cokta pahali degildi tabi tercih meselesi
alfakurt UrbanMom ben mama sandalyesini 2. El almıştım iyi bir marka hala sağlam onun dışında park yatak almıştım seyahat için eğer dolandırıcı birine denk gelmez iyi araştırırsanız bence kullanışlı şimdi herkes fırsatçı olmuş 🫠
Mnli UrbanMom büyük parça ise letgo ile çevreki satıcılara bakıp gidip görebilirsiniz mesela biz park yatak da sattık adam görmek istedi eve geldi koridorda gördü sonra topladık aldı gitti küçük şeyler dolap ve gardropsta satıcının yorum ve puanına bakmak ve aklınıza takılan şeyi sormak lazım
153s34 UrbanMom letgodan aldik bz hep. Eşim bulmustu hepsni. Şansimiza ne dolandirildik.ne de baska bsey oldu. O yzden extra şunlara dkkat edin diyemem ama ayrntili bilgi isteyip whatsaptan vs iletisime gecip yakindan foto vs isteyeblrsniz. En azindan guven vermis olur braz ellerinde urun oldguna dair.
Falafel UrbanMom siz aktivite masası ilk adım arabası gibi şeylerden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Ben o tarz şeyleri de sıfır aldım işim bitince 2. El olarak satmıştım sıfıra para vermeyi tercih etmeyenler de fazla olduğu için alıcısı da çok çabuk bulunuyor
UrbanMom potter34 onu da cok sonradan gordum bebegim 12 aylik simdi alsam asla yatmaz bi akrabamiz vermişti manuel ama idare ettirdi 😁
Mrvsmt2502 UrbanMom haklısınız tabiki. Bu sene biraz büyük olanını satın aldım iç anadoluda yaşıyoruz tatile pek gidemiyoruz o yüzden geçiştirmiştim