UrbanMom milav maviummu19 1meowmam Kuzularinanasi Karakiz1 pozitifanne06 Yyagmur3 Busrayusraaaaa OptimusPrime 153s34 elfgokce Mnli Hangi uygulamalari tercih ediyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz ben hic almadim hic fikrim yok yardimci olursaniz bende bakayim
Karakiz1 UrbanMom Dolap ve gardolap tercih ediyorum genelde beşik ve bebek arabasını letgodan almıstım gidip aldım aynı il için genelde letgo
milav UrbanMom eBay Kleinanzeigen Almanyada yaşiyorum ben. Araba için markasina bakmistik orjinal, ne kadar kullanildigi vs genelde kendi sehrimizden buldugumuz icin gidip bakip elden aldik.
OptimusPrime UrbanMom Letgo. Görerek alınacak eşyalar icin. Çocuklarımın kuculenlerini vs de dolap ve gardropstan çok sattım.
UrbanMom Karakiz1 bende buyuk seyleri veya oyuncaklari dusunuyorum kiyafet olarak kuzenimin cocuklari var onlarda kiyafet veriyor ona gerek duymamda o zaman letgoya bakayim ben
dugme UrbanMom valahi ben aldım canım kangurusu ikinci.eldi akricite masası aldım ikinci eldi birde zaten etraftan gönderenler olmuştu örümceği ana kucağı hepsi akrabalardan geldi ama.onlarda ikinci el fir.ati da zaten mama sandalyesi ikinci el yıkama küveti.ikinci el(ayaklı okbaby almıştım kurtarıcımız oldu ) yani bebek arabasini dolaptan almıştım hiç kullanmamis kutusuyla geldi ama.yari fiyatına aldım çocuk bu hemen büyüyor ve herşey ilgisini çekmiyor egerezenfekte edip kullanabilecegin bir urunse direk al
UrbanMom dugme aktivite masasi, salincak filan dusunuyorum evde sıkılmaya basladi buradaki parklarda cok kalabalik oluyor salincagi bulsak basimizda bekliyorlar filan bende eve alayim demistim parki sadece yuruyuse kullaniriz diye dusundum
pivpivpivahmedmuhsin UrbanMom Hoppalasını ikinci el aldım. Bu tarz pahalı oyuncakları almayı tercih ediyorum. Kıyafeti ikinci el almam mesela.
UrbanMom pivpivpivahmedmuhsin bende o tarzlari oyle almayi düşünüyorum ikinci el kiyafet olarak sadece kuzenimin ogullarinin kiyafetlerini giydirdim onlarinda temiz vereceginden suphem olmadigi icin. Ozellikle kullandığınız uygulama var mi
dugme UrbanMom çok mantıklı vallahi istersen letgoda var Elazığ’da bizim burda basket potası salıncağı kaydırağı tam takım 2000 falandı çok uygun fiyatı otobusle gönderim saglayabilir hangi sehirdeysen letgodan Elazığ’ı seçip bir gorus istersen biz.laacaktik vazgeçtik sonra tayinciyiz ev sorun olur diye
pivpivpivahmedmuhsin UrbanMom Genelde Gardrops kullanıyorum. Dolap uygulamasına göre nispeten daha uygun.
UrbanMom Okuyanbiranne kiyafetlerini hep sifir aldim sadece kuzenimin cocugunun kuculenlerini aldim onlarinda temizligini biliyorum onun disinda pahali oyuncaklar oluyor ya onlarin daha ucuz ikinci eli olarak dusunuyorum salincak, aktivite masasi gibi
alpinanneesi UrbanMom ben evdeki ahşap beşiği 2. El aldım ama yatak hijyen ürünü diye sıfır aldım bence alınabilir hani silip temizlenecek şeyler bu devirde hayat bu kdr pahalıyken neden alınmasın ki
Falafel Biz hiç 2. El almadık çocuğun kullandığı ne varsa hepsini sıfır aldık. Bu ikimizin de kırmızı çizgisi gibi bir şey oldu artık. Ama durumu çok iyi olduğu halde 2. El alanı da gördüm, tercih meselesi
UrbanMom Falafel bende hic almadim ama fiyati cok yuksek olan seyler icin dusundum gecici kullanacagi seyler icin cok fazla para vermek istemedim ama bu dedigim kiyafet filan degil tabi ki
bikupakahvee UrbanMom burda birinin sattığını gördüm bebek arabasını satın alacağım çok temiz kullanmış ben bendekinden memnun değilim hiç😊