Mehmetereninannesi Babakaderimizbuymus benimki de 4 yaşında ama ben bu kadar ürünü bir arada bile görmedim . 😁😁
Babakaderimizbuymus Mehmetereninannesi peki ben 1.5 yaşında ki bebeyi büyüdü zannetmem 😂😂😂😂 seninki daha pro Yılların tecrübesi artık diyelim✍🏻✍🏻✍🏻
Babakaderimizbuymus pasaklisinkukuli hahshdhshdj hoşgeldin cafer Benimde belirli bir renk veya sayım yok Belki 3 O da 3. Katta oturuyorum belki ondan fjfjdkdj
pasaklisinkukuli Babakaderimizbuymus kızz başka eve taşınınca değişcek o zaman benimde 2 ,4,8 hepsi cocugum gibi ayrımak istemiyom ama bazen 2 bazen 8 daha baskın oluyor 4 de karşı da boş değilim tek sayıları sevmem
kocamdakocam Babakaderimizbuymus Benim favori şampuan kocam Favori yumuşatıcı kocam Favori diş macunu kocam Favori deodorant kocam Favori parfüm kocam Favori duş jeli kocam Favori saç bakım kocam Favori yüz temizleme jeli kocam Favori maske kocam Favori el kremi kocam 😂
Mehmetereninannesi kocamdakocam Hadi kocacım Getir kocacım Para getir Altın getir Paşa kocacım Yaşa kocacım Bana getir Kendini getir 😁😁😁
kocamdakocam Mehmetereninannesi ahahhah kız yok hiçte o şekilde isteklerim olmaz. Hani düşünür kendi alır altını falan asla tehtid etmem, mesela kafasına tavayla falan vurmam hiç öyle güzel huylarım yoktur
pasaklisinkukuli Babakaderimizbuymus benim kv her seyi tek sayı yapıyo zeytin yiyom tek sayı ye diyo ben de her seyi cift sayı yapınca mutlu oluyom 😀
Mehmetereninannesi kocamdakocam ya ne güzelmiş çok imrendim huylarına 😁😁😁bu nesilde kocasının kafasına tava geçirmeyen de çok zor bulunur. Eli öpülesice kadın 🫶🏻😁