dilekkdavut mondecaidensecmeler evet sütüm yetmiyor tek meme alıyor digerini asla almiyo ztn onda kesildi sütüm gelmiyo
biranneminik dilekkdavut sanki daha küçük gibi ne kadar ek gıda alsada şart bence çünkü emzirdigimiz zaman bile ek gıda alsada emziriyoruz biraz daha içmeli bence
Tubanurrr dilekkdavut yani akşamdan akşama günde bir kere devam edin bence yani şartlarınızı bilmiyorum ama günde bir kere çok masraflı olmaz herhalde eşiniz maddiyattan dolayı mı kesmek istiyor
dilekkdavut Tubanurrr maddiyatla ilgili oldugunu sanmiyorum Allah var ne dersem aliyo sıkışık olsa bile ek gidaya güveniyo
Tubanurrr dilekkdavut anladım o zaman en azından 1 yaşa kadar devam edin iyice ek gıdaya da yoğunlaşırsınız
dilekkdavut CeydaST doktor devam dedi anlatim onada tek meme aloyo doe hepsini bitiriosa ml mi yükseltelim dedi hatta
Mazikeen dilekkdavut anne sütü yoksa bu ayda mama kesilmez ne vereceksiniz çocuğa daha ek gıda çocuğu
dilekkdavut biranneminik lohusayken gör bide keselim mamayi dedi dedi aglama krizine girdi bebe sütümde tam gelmedi paşa paşa fitti aldi gecenin bi vakti
CeydaST dilekkdavut doktor kesme hatta artır dedi. Kafama göre çocuğu aç bırakamam de kapat konuyu kuzum. Kendi kendilerine konulmak istiyorlarsa devam etsinler sen dinleme doktor haricini