dilekkdavut dilekkdavut sütüm yaramamıs anlicaniz kiloda alamadi mamaya baslayinca kendine geldi bebegim herkez kendine gelmis toparlanmis dedi
dilekkdavut Eylul301023 saglik ocagindaki doktor kesin dedi ztn pek güvenmiyorum saglik ocagindaki doktorla hemşireye doktorumuz gunde 1 iyi dedi 1 yaşina kdr devam etcektim normalde
Tubanurrr dilekkdavut yani akşamdan akşama günde bir kere devam edin bence yani şartlarınızı bilmiyorum ama günde bir kere çok masraflı olmaz herhalde eşiniz maddiyattan dolayı mı kesmek istiyor
dilekkdavut sheesyelllow kayivalidem artik bisi diyemez 7 ayda biraktirim ben dedi bende doktorumuz ne derse oyle ilerlicem dedim sustu o gunden beri bisi demiyo 😅
eceliko dilekkdavut bebeklerde anne sütü ya da mama 1 yaşa kadar ana gıdadır. o yüzden kesmeseniz daha iyi gibi. osman gönülal ın tavsiyesi de bu yönde
Tubaalprsln dilekkdavut canım ben senin yerinde olsaydım duruma bağlı tabi maddiyata da 1 yaşına kadar verirdim 1 yaşından sonra gece beslenmesini de keserdim ben öyle yaptım şahsen hem seninde için rahat eder
dilekkdavut Tubaalprsln evet bende 1 yaşina kdr devam etmek istiyorum 😅 maddiyat yonunden biraz sıkışıgız ama aynı apartmanda oturuyoz kayinvalidemlerle yememiz icmemiz bir sadece uyumaya cikiyoruz evimize
mondecaidensecmeler dilekkdavut daha küçük birde sütünüz yetmiyorsa ek oluyor mama ve daha yok tutuyor.
dilekkdavut mondecaidensecmeler evet sütüm yetmiyor tek meme alıyor digerini asla almiyo ztn onda kesildi sütüm gelmiyo
Tubaalprsln dilekkdavut o zaman ver 1 yaşına kadar bırakıp tekrardan bebeğin kilo kaybederse vicdan azabı da çekersin eşin neden kesmek istiyor
sudett dilekkdavut yalnız sizi çok emmiyorsa mama yemesi gerekiyor gerekli kaloriyi alması için en az 1 yaşına kadar ek gıdaya başladı diye kesilmez yani bence kesmemelisiniz
biranneminik dilekkdavut sanki daha küçük gibi ne kadar ek gıda alsada şart bence çünkü emzirdigimiz zaman bile ek gıda alsada emziriyoruz biraz daha içmeli bence