bisenakillisinzaten Kizim 3 yaşında 93 cm 12 kilo. Civilden bı kaç eşofman Alcam ama 3 4 yaş kıyafetler uzun oluyor 2 3 tam oluyor. 2 3 yaş alsam kışa da giyebilir mi ki
Orenda_ bisenakillisinzaten Benim kızım da iki yaşında 10 kilo mesela ama hep bir beden büyük alıyorum çünkü bazılarının kalıbı dar oluyor yada çekiyor minicity den alabilirsen oradan al yada farklı mağazalardan
tugbacds bisenakillisinzaten valla civilin kıyafetlerinin kalıbı dar ben senin yerinde olsam kışın giycekse 3-4 alırdım
bisenakillisinzaten tugbacds sweatshirt te 3 4 oluyor ama pantolonda beli cok düşüyor ya lastikli.olmasina rağmen. Bilemedim o yüzden
tugbacds tugbacds ben zıbın almıştım 6-9 ay 6. Aya haftaya giricez kılakıt oluyo ebebek 6 ay tulumu hala hafif bol
eraysen bisenakillisinzaten 3-4 alıp beline kendiniz lastik geçirebilirsiniz incecik daha sonrada lastiği çıkarırsınız benim oğluma da ayına göre alınca boyu kısa geliyor büyük alıyorum boyu oluyor ama bu sefer beli büyük geliyor lastik geçiriyorum bel kısmından bende