merkursavascisi_06 Mama ile ilişkimiz çok şükür sona erdi de bu biberonları atmaya kıyamıyorum nasıl yapıcaz geri dönüşüme mi atıcam kaynatıp kaldırsam dursa da kullanılmaz biliyorum ama çok bağ kurmuşum atamadım kaç aydır poşette duruyo🤦🏻♀️ siz naptınız
merkursavascisi_06 ArvenMom ilk emzikleri hariç emziklerini atayım dedim atamadım, her şeyi de saklasak bu sefer yer kalmaycak😂 hoff😂
ArvenMom merkursavascisi_06 her numara bezini bile saklıyorum sen düşün hiç bir kıyafetini vermedim 😀
_Goktugunannesi__ merkursavascisi_06 hatıra olarak saklıyorum ama sadece ilkleri 2. 3. Aldıklarımı attım yarın birgün anlatırken ilk bununla mama içtin diye söylersin ama 2. 3. Olduğunu bile hatırlamayabilirsin çünkü çok eskittik biz biberon
jalepoyraz merkursavascisi_06 8aylik oğlum emzik iki tane almıştım bir tanesini çok kullandık onu buzdolabı magneti yaptık sonrada saklicam 😅
potter34 merkursavascisi_06 ilk biberon, ilk emzik, ilk zibin hepsini sakliyorum. Digerlerini de attim
acimavi merkursavascisi_06 kızım 4 yaşında ve biberon hiç kullanmadı desem yeridir. Yemek odamdaki konsolun en alt rafının köşesine koydum orada duruyor bütün biberonları yıllardır😬
1zeynosileannis merkursavascisi_06 attım 😂 eşyalarla bağ kuramıyorum ben ya kullanmadığımız herşeyi hemen atıyorum 😏
merkursavascisi_06 1zeynosileannis ne güzel ya ben de ilk etapta saklarım sonra öf bu ne ya der atarım herhalde 🤦🏻♀️