Momsy Selam annelerim 2.ay aşılarını oldunuz mu süreç nasıl geçti? Bizde olucaz haftaya biraz tedirginim😔
songulasln Momsy çok şükür çok rahat atlattık. Ateş çıkmadı huzursuzluk oldu ama ağrı kesici ile hallettik 💖
zgnat Momsy korkma canım benim bende sen gibiydim 2 ayda verem aşısı yapıyolar ya ona dikkat etmen gerekiyor sadece hemşire 3 gün yıkama demişti bana 🥰aşıları hiç bitmiyorki kuzuların 🥰
yamaniskom Momsy ben gitmeden önce calpol verdim şükür ateşi çıkmadı tabi huysuzluk ağlama ağrı oldu ama düzenli şekilde ağrı kesici verdim sürekli ateşini kontrol ettim gece alarm kurup baktım sürekli şükür güzel atlattık🥰
Matmazellayy Momsy yok ateş çıkmadı ama bacağını oynattıkça hep ağladı hiç uyumadı calpol verdim sonrasında uyudu
Momsy zgnat ayy evet ya hep aşı stresi çekicez 🤦🏻♀️ rahatsızlanır diye korkuyorum. Sadece verem aşısımı yoksa özel aşılarıda yaptırdın mı
aycskn Momsy bugün bizim üçüncü günümüz bende çok tedirgin olmuştum ama korktuğum gibi olmadı ilaç vermeye gerek bile duymadım 37.5 den sonra verebilirsiniz dediler ama biz 37.3 ü gördük bir kere o kadar kolay geçer inşallah sizinde
leylannpembemontu Matmazellayy şırıngayla 1.5 ml verilmeli yada bir çay kaşığı biz 2.ay aşısını olduk o an ve bi kaç saat ağlayıp durdu şükür geceyi güzel geçirdi ateşini hep takip ettim çıkmadı hiç o yüzden şurup vermedim
aycskn Momsy evet bir de boy kilo baktılar o kadar ama çok tedirgin olmuştum zor geçer diye gerçekten stres yaptırıyor insana
Matmazellayy leylannpembemontu çok şükür ya siz atlatmışsınız darısı bize koltuk altı ateş ölçer ile mi ölçtünüz yoksa kulaktan mı
yamaniskom Matmazellayy ben aşıya gitmeden önce verdim hiç ateşlenmedi 37 gördük sadece. Çevremdeki arkadaşlarıma aileme sorduğumda da onlarda öyle yapmış