ahsengunesveannesi SweetMom__ 1) kızım 2)kocam 3) yaşantımızı devam ettirmek için yemek kıyafet v.s Bizi bıraksınlar böyle yaşar giderjz 😁
Balkizlarim SweetMom__ eşimin arkadaşına verdik biz biyeri değil büyük kızım özel çocuk olduğu için artık zor oldu bulut ama çok alışmışım yaaa cidden bunu yazarken bile gözümden yaş geldi 🥹🥹🌸❤️
3kedili2bebekli SweetMom__ o halde kocam gelebilir kedilere baksın diye onu yanima almıyorsun ama şarki söylesin artık öyle böyle sesi de kötü idare ederiz evde kedilere annem bakar artık😂
SetenayCo SweetMom__ Çamaşır suyu, güneş kremi, gözlük. Çocuğumu yanıma alıp perişan edemem oralarda.
limonzeytinmom SweetMom__ yaaaa 3 gercekten zor ama bende 33333 sayıyım 🤣🤣🤣 2 kızım çelimsiz asla gidemem aşklarım 🫶 Temel ihtiyaçlarımız giysi yemek vb gibi. Çadır güneş kremi sinek kovucu çok önemli 🤣 Birde deniz için keyiflik deniz yatagı cocuklara simit eşime zıpkın 😄
Birdunyabircennetannesi Hiçbir şey Kendime yiyecek alırdım kendimle kalırdım😅 Ama kısa süreli kalayım lütfen oğluşumla kocamı özledim
balinayakafaatanhamsi SweetMom__ kız bunlar 3 den fazla sanki. Bak şöyle tam 3 oluyor ; 1) evladım 2) ateş 3) gemi. Çadır. Yatak yorgan yastık. Temiz çamaşır. Yiyecek içecek mangal. Olta. İki inek iki tavuk. Birde telefon. Tam böyle 3 oldu işte 😁
MadamMommy NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Yok canım merak etme ben de asla almam alacağım son şey bile olamaz 😂
deleted20517 SweetMom__ öncelikle eşim ve çocugumu Evimi içi eşyalarim ve yiyecekle dolu olsun çocuğumun ihtiyaclari bide Bolca güneş kremi😅
Dedektifgadget SweetMom__ kızımı, bezini suyunu mamasını kıyafetlerini vs. Birde orda tek başına korkocagim için canım eşimi 😅