SweetMom__ Adaya düşseniz alacağınız 3 şey ne olurdu? 1) oğlum sonra yemek bez mama oyuncak rahat uyusun diye oğluma yatak döşek. 2) kocam kocam kocam 3) su yemek ateş ilaç temiz kıyafet gemi. Birde kocam balık tutmayı çok seviyor olta🐟 Evet neler alırsınız😂😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala SweetMom__ yiyecek içecek telefon şarz yeterli En son alacağım şey kocam olurdu🙄🤣
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala SweetMom__ tamm yiyecek içecek yeterlidir o zaman. Bol bol kafa dinler, yer içerim
Balkizlarim SweetMom__ 3 tane kızım ❤️🌸 Diğeri Bulutum yani kedim ama bugün sahiplendirmek zorunda kaldım ve ağlıyorum 🥹🥹 ve eşim 🌼 Artık birbirimizi yeriz geçti sayı gizli den kedinin mamasını kapardim 🫣
3kedili2bebekli SweetMom__ bu çok şey olmadı mı ama 😂 1- kızım 2 - oğlum 3 - müzik acabilecegim herhangi bir şey müzik dinlemeyi seviyorlar sikilirlar müziksiz beni yerler 😂
limonzeytinmom SweetMom__ yaaaa 3 gercekten zor ama bende 33333 sayıyım 🤣🤣🤣 2 kızım çelimsiz asla gidemem aşklarım 🫶 Temel ihtiyaçlarımız giysi yemek vb gibi. Çadır güneş kremi sinek kovucu çok önemli 🤣 Birde deniz için keyiflik deniz yatagı cocuklara simit eşime zıpkın 😄
3kedili2bebekli SweetMom__ o halde kocam gelebilir kedilere baksın diye onu yanima almıyorsun ama şarki söylesin artık öyle böyle sesi de kötü idare ederiz evde kedilere annem bakar artık😂