Nyr195 Kızlar çok merak ediyorum 0-1 yaş aralığındaki bebişlerden hiç böyle yatağına yatırıyorsunuz kendi kendine uyuyan bebisler var mi annem der ben sen bebekken sallamazdım kendiliğinden uyurdun😂😂😂
Seden Nyr195 mutlaka vardir ama benimki değil 😃 bende dünya gözüyle o güzel o muhteşem günü görebilir miyim bilmiyorum 😃😃
Dykdyk Nyr195 Benim ikizlerimmm öyle uyuyor tabi dönemsel değişiklikler olmuyor değil ama öyleler genelde maşallah
Dykdyk Nyr195 3 aylık olduklarında odalarına geçirdim ve uyku zamanı beşiklerine bıraktım hep öyle öyle alıştılar şükür
Kimyambozuldu Dykdyk normalde huysuz bebek değiller dmi benimki durmuyor sırtı yere gelmeyecek 3 aylık çoook ağlıyor
PrensesRavza Nyr195 benim kızım 6.ayına kadar öule uyudu ama sonra uyumayı unuttu inanın şimdi de yarım saat ayağımda sallayıp ee ee demem lazım 😔
Nyr195 PrensesRavza ayyy belki atak döneminde falansa yada diş falan mı çıkarıyor bu dönemlerde huylari değişiyormuş bebişlerin🤨
FundaAlparslan Nyr195 eğer çok uykusu varsa karnı toksa uyuyor bugün oyun oynuyordu anakucağında yemek yapmaya gittim bi geldim uyumuş 🙈💕 3 ay 1 günlük oğluşum 🥰
PrensesRavza Nyr195 yok canım 1 yaşında şu an hala öyle huy oldu atak 6 ay sürmüyor bildiğim kadarıyla 🤦♀️
Dykdyk Kimyambozuldu Yok değiller şükür bebeklikleride cok rahattı açıkçası hani öyle gaz sıkıntısı falanda çekmedik.