Busey42 gzmdasss aynı valla benim oğlum da öyle 2 yaşına girecek azı dişler çıkıyor çok zor geçiyor. Önceden çok rahattı diş çıkartırken bu baya zorladı. 1 gün ateş oldu sonra 4,5 kere sulu ishal yine devam ediyor 3 gündür böyle bugün bir kere yaptı sadece
Asya2013- Diş ateş yapmaz deniyor ama benimkide hep diş cikarirken ateş oluyor.atesten anlıyoruz diş çıkardığını.doktorada götürdüm kanları temiz çıktı öyle eve geldik geri.ertesi günü de bitti zaten olmadı ateş ama iştahsızlık ful devam🥴
gzmdasss aliasafmoms14 bizde tam 6gün ateş sürdü bugün şükür ateşli değil bir günde ishal oldu doktora gittik ishal devam ederse antibiyotik kullanın dedi onun dışında birşeyi yokmuş ama neden o kadar uzun sürdü bilmiyorum genellikle 3gün sürer diyor doktorlar
aliasafmoms14 gzmdasss gzmdasss biİm 3. Gün ateş yok döküntü oldu kızarık benek benek 6. Hastalık denildi aklınızda olsun takip edin
Busey42 gzmdasss yok canım. Ben ateşini fark ettiğimde sabah uyandığında sıcaktı oradan bildim şurup verdim geçti ateş öyle sürmedi fazla da. İshal işte
gzmdasss kizinaasikbiranne acaba diş çıkarırken ağzına soktuklarından boğaz enfeksiyonu da olabilir mi genellikle diş döneminde hep boğaz enfeksiyonu da oluyormuş
gzmdasss Mrvsmt2502 hep öyle diyorlar evet ihtimal var çünkü 6gün sürdü ateşi başka belirtide yoktu bir gün ishal oldu
Liya01 gzmdasss merhaba benim kızımın geçen ay köpek dişleri çıkarken aynı anda 2 tane 39.5 gördü ilk defa ateşi hemen hastaneye gittik kan alındı idrar alındı temiz boğaza kulağa baktı doktor temiz kendisi de yüksek ihtimal dişten ötürü başka herşeyi temiz enfeksiyon da 3 günü aşan ateş olur diş ateşi 1-2 güne max geçer dedi öyle de oldu 1 gün sonra geçti ateşi yani diş ateş yapar her bebek her bünye bir değil
gzmdasss Liya01 evet ama bizim biraz fazla sürdü yani devamlı ateşli değildi ama bazen 6-8saat falan iyi olduğu oldu sonra ateşlendi 6gün sürdü toplamda