ronaaa Kızlar kızım bugün tam 6 aylık oldu kilosu 7980 boyu 65. Sizlerin bebisleri nasıl acaba ? Bizimki normal mi doğum kilosu 2600 bu arada 🥹
cigdem_goktug ronaaa her bebeğin gelişimi farklıdır elbet 🙂 ama güzel bir kilo boy hele sağlığı yerindeyse 🙏 benim oğlum da 7 aylık 8.750 kg doğum kilosu 3.200 🙂
efesmommm ronaaa oh maşallah ne güzel büyümüş🥹 benim oğlumda 5 aylık 3,650 doğdu şuan 10 kilo😅 bende fazla ilerde olduğu için gelişimini engellermi diye endişeleniyorum ama sadece anne sütüyle olduğu için bi tık içim rahat🥲
ronaaa efesmommm oyyyyyy maşallah ♥️ hareketlenmeye başladıklarında zayıflar diyorlar ya bilmiyorum sağlıklı olsunlar da 🥰
kuzeyardenn efesmommm maşallah 🧿 ne yiyorsunuz özel olarak sütünüz için bir şey tüketiyor musunuz 7 aylığız iki aydır oğlum çok az gram alıyor :(
efesmommm ronaaa evet evet benim yeğenlerimde böyleydi yürümeye başlayınca kilolar gidiyor gerçekten önemli olan sağlıkları🫠🫠
efesmommm kuzeyardenn ben hamilelikten beri düzgün beslenmeye çalışıyorum her sabah yaz kış yumurta tüketiyorum avokado ceviz tavuk et hep yemeye çalışıyorum ama bunun yanında ek olarak balık yağı ve multivitamin takviyeleri alıyorum
clcdemet Kızlar benim bebeğim 1 buçuk aylık doğduğu kilo 3.995 şuan 5 kilo sütüm gelmiyor fazla mama süt karışık besliyorum çok mu ya
busenihicalakadaretmez clcdemet çok değil kilosu normal. Benim oğlum 4200doğdu 1aylıkken 6kiloydu doktor ona bile normal demişti ama sadece anne sütü aldığı için normal demişti, mama alıyo olsaydı mamayı kes diycektim dedi.