lolitam efeninannesi4207 ben bir kere biber koydum denemek için ama hiç begenm3djm pişirirken kabukları soyuluyor ve tadıda hoşuma gitmedi
Mrt06 efeninannesi4207 ben her türlüsünü koyuyorum iyi oluyor, domatesi biberi mesela yemeklik dograyıp atıyorum yemek pişirirken at tavuk sote vs yaparken direk çıkarıyorum
efeninannesi4207 lolitam aa öyle mi ozaman hiç yapmayım. Kızartmalık koydum da öyle küçük küçük yapayım bide demiştim
Gokturksmom_ efeninannesi4207 annem biberi koymuştu da pek hoşuma gitmedi kızartma haşlama gibi olmuştu
efeninannesi4207 Gul-42 nasıl erken kız ben kışlık herşeyi mi yaptım 😂. Mısır,dolmalık biber,bamya, vişne, biber, fasulye işte bide bunu sorayım dedim de haftaya da bunu yaparım sonra bişeyim kalmıyor
Sevdakusu_ efeninannesi4207 enn iyisi kızartıp buzluğa koymak patlıcanı ayrı biberi ayrı kızaetıp buzlğa atarm kışın yoğurtlarz mis gibi
Gul-42 efeninannesi4207 aaa yok bız hep agustosta yaparız herseyımızı😀fıyat düşmesını beklerız benım cevremdede yapan yok herkes bekler
efeninannesi4207 Gul-42 ha anladım canım. Valla bizim burda geçen hafta ucuzdu bide bugün pazar vardı buranın bugün de çok ucuzdu alıp onları da aradan çıkartmak istedim.. Domates 10₺ Biber 15₺ Dolmalık biber 25₺ Bamya 10₺ Fasülye 35₺ Mısır 12 tanesi 50₺ 😂.. Vişne 35₺ Muz 20₺ Üzüm 60₺ Limon 50_60_20₺. Amanın bütün pazarı saydım gaza geldim dur 😂😂
Gul-42 efeninannesi4207 cokkkkk ıyıymiş fıyatlar valla bız hep agustosta yaparız turşuyuda eylülde kurarız mesela😀
Yakamoz__00 efeninannesi4207 ben yeşil ve kırmızı biberi doğrayıp buzluga koyiuurm mantar sote tavuk sote yaparken kullanıyorum
Gul-42 efeninannesi4207 bende kurmuyorum annem kurar😂yapragımıda kurdu annem kurutmalıkları kaynanam yapar recellık ve soslarıda gorumcelerım verır