inarches Dhi Rica ederim nedemek. Uzm.Dr.Eldar Ege tanışmanız nasip olursa asla pişman olmazsınız.Birde bazı hastalarda direk ameliyat yerine vakum tedavisi yapılıyor bu seçenekte aklınızda bulunsun benim kardeşimin sanırım daha ileri seviye olduğu için vakum tedavisini bize söylemediler ama sizin aklınızda bulunsun inşallah hiç ameliyatsız bir şekilde kolayca atlatmanız nasip olur🤲🏻🌺
Dhi inarches çok ma çok teşekkür ederim gerçekten ,izleyebilecğeim bir yol sundunuz bana ve fikir sahibide oldum.. hella edin hakkınızda vaktinizden ayırdınız bana,dileirm kardeşiniz içinde bundan sonrası kolaylıklar içinde geçer 💖
inarches Dhi Bahsettiğim doktor alanında uzman kişilere sizi yönlendirir hiç şüpheniz olmasın.Çünkü çok temkinli ve tedbirli herşeyi araştırıp bakmak isteyen bir doktor
inarches Dhi Amin sizde çok sağolun.Nedemek estağfirullah olur mu öyle şey hakkım varsa helal olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sizde en kolay bir şekilde ameliyatsız atlatırsınız inşallah gelişmelerden benide haber edin olur mu okadar konuştuk aklım kalır şimdi 🌺
MinikPandam_ Dhi benim eşimde varmış askerken ameliyat olmuş gatada şimdi güzel ama hala çok hafif bir cokukluk var. detaylarını ne yazık ki pek bilmiyorum
Dhi MinikPandam_ o zamana kadar srun yaratmamış mı acaba bazılarında hiç soru çıakrtmıyormuş,bazı insanlarda akciğer ve kalbe baskı yapabiliyomş