Kagannn1004 daha yeni aynı şeyleri yaşadım ama benimki biraz daha ağırdı sizinkinlerden bizde birbirimizi çok severek evlendik 9 senedir evliyiz bu güne kadar saçımın teline kıyamayan adam bir anda değişti seni sevmiyorum istemiyorum artık sana olan sevgim bitti boşanmak istiyorum dedi ve herşey ondan sonra başladı kavgalar gürültüler eve gelmemeler her gün bana sen ne yüzsüzsün istemiyorum seni siktirgit bu evden sana da bi zırnık vermem anlatamam size yaşadıklarımı 1 ayda 10 kilo verdim 3 yaşında bir kızım var al çocuğu git diyor ben hayatımı yaşamak istiyorum evlilik benim için bir hataymış neler neler günlerce çocuğuma annem baktı işe gidemedim yemek yiyemedim sonra bana dediler bu işte bi iş var bir insan durduk yere böyle olmaz bi hoca git istersen araştırdım soruşturdum işin ehli güvenilir bir hoca buldum ben şok boşanalım diye büyü yapmışlar adam beni istemiyor eşime yapmışlar büyüyü neyse hoca bozdu bişeyler yaptı eşim rahatladı geçti o halleri biraz toparlanınca bahsettim böyle böyle bişey olmuş dedim çok şükür kabul etti o da hocaya gitmeyi hata daha bitmedi işimiz bu hafta sonu tekrar gideceğiz ama öyle değişti ki eşim şu an da hiç onları yaşamamış gibiyiz bana olan ilgisi sevgisi geri geldi sensiz yaşayamam diyor 1 ay önce benden boşanmak istiyordu velhasıl böyle şeyler varmış başına gelmeyen anlamaz ama insanın başına gelince her yola başvuruyor maalesef kendim yaşamasam inanmam büyü bozuldu herşey eski haline döndü isterseniz hocanın numarasını da verebilirim durduk yere eşinizle kötü olduysanız eviniz de böyle bişey bulduysanız bence bi baktırın derim hocaya gitmeseydik benim yuvam yıkılmıştı eşim ailesine de benden ayrılmak istediğini söylemiş onlar benim aileme falan herşey bitmişti