Kızlar gerçekten şu lekesi değildi ve gerçekten orası su gececek bi yer değil imkanı yok yağlı bişydı dokundum yağlıydı nas felak sürelerini okuduk sirkeyle sildik annem eşine söyleme inanmaz dedi ama evliliğimizin daha başında bn böyle şeyler duymuştum onun agzından inansa da inan masada söylemek istedim önce kaynıma anlattım durumu yenge yapmişlar dir bn bizimkilerden beklerim dedi yani sülaleden yapan yapmıştır gibi dedi sonra eşime anlattım o ilk önce yok annem yapmaz yok şu yapmaz bu yapmaz dedi niye böyle birden değiştiğimizi sordum eve ilk taşındığımızda annesi bi bebek battanıyesi getirmişti üstünde leke olduğu için eşime dedim lekeli şeyi niye hediye diye kim göndermiş demiştim eşim annesi bnm yanımda sordu anne bunu kim verdi diye annesi önce komşu demişti sonra teyzen verdi demişti o battanıyenin bile nerden geldiği belli değildi yani biz onu çöplerle beraber atmıştık ama bu duvar meselesini ilk defa farkettik eşimle barıştıktan sonra gösterdim burda böyle bişy yoktu dedi yeni olan bişey ama bunun suyla ilgisi yok bilmiyorum uzaktan bile yapılan büyüler varmış eve girmesi bile şart değilmiş ama sürekli sıkıntı içindeyiz en son bn hasta olduğumuzu öğrendik ve yine kavga gürültü hamileyim birisi bnm ölmem için ayrılmam için falan büyü yaptı gibi hissediyorum çünkü evden dışarı çıkmayan bn nsl bulaşıcı bi hastalığım olabilir kaldıki eşim ve çocuğumun kanlarınada bakıldı onlar temiz bn hastayım garip bi durum tedavi oluyorum ama şu durumların hiçbirini hazmedemiyorum. Kim yaptıysa yada yaptırdıysa Rabbim onlara döndürsün.
Şuan eşimle öğrendiğinden beri iyiyiz
Dua okuyoruz okuyorum Rabbim kimsenin yuvasını huzursuz etmesinn