Valla bacım herkesten herşey beklenir kaynanamla aram iyiken bile bana yumurta muskasi yapmış sebebi de dobra bı kadın olmam herşeyi pat diye söylüyorum zorlarina gidiyor onları görünce dilim baglansin her dediklerine he diyeyim diye yapılmış kocamın siyah dediğine beyaz demeyeyim diye yapılmış sebebi bu gidip desem niye yaptın inkar edecek biliyorum hoca söyledi yikdizname bakan bı hoca şok oldum asla beklemiyordum bu yüzden hemen sağlam bı hoca bulun eşinizin bilgisi olmasın şuan sallantıdaysa herşey sarpa sarar iyice hoca bana sessiz kalırsan çok güzel bı hayatın var dedi şuan oynuyorum yani yalandan he hı diyorum eğer söylersen birdaha yapicak dedi söyleyemedim zaten inkar eder öyle biri karakterimizi beğenmeyen hemen büyü yapıyor öyle bir devirdeyiz dokuz yağına benziyor eğer kavganiz vs tartismaniz vars anından kaynaklı bitmiyor baktın olmuyor ayetlerle inşallah çözersin bak san abi ayet vericem ben bu sekilfde kurtuldum büyüden bunu eşinle aran duzelsin eşin senin dediğini tutssun senle arası iyi olsun sevgi saygı muhabbet olsun diye bir ayet
Allahu lailahe illa huve lehul esmaul Hüsna bihekki kulhuvellahu ehet ellahussemet lem yelit velem yulet velem yegun lehu kufuven ehet la ilahe illallah Muhammeden resulallah.
41 defa 2 3 günde bir yencek şeylere okunacak
Bunu oku dediğin gibi
Büyü sihir bozan ayet TE bu
Inna fedehna leke fedhen mubina ve fudihedissema i fekanet ebvaben fe ekbelu küllü firkin kettevdil azim.
Bir bardak suya 101 defa oku her okumada
üfle ayda 1 kere yap
Keisn cozum biz şuan çok iyiyiz çok şükür aklıma geldikçe okuyorum oku kurtul Allah’ı izniyle hocalar çoğu para istiyor bu Allah rızası için bakım yapan bı jocaydi şimdi bulaniyorum adami