erkencikus_ Bugleminannesi28 teşekkür ederim incelicem hemen vaktim var araştırıyorum dolandirilmaktan korkuyordum 😆
EypMom Damla_eflin yaaaa bende bugün elisanın fıstık yeşilini sipariş vericektim eğer sakıncası yoksa yüzünüzü gizleyerek fotonuz varsa atabilirmisiniz lütfeen 😌 hangi rengini aldınız
EypMom Bugleminannesi28 wuuuaaw müthiş yakışmış müthiş taşımışsınızzzzzzzzz hangi sayfadan aldınıııızzzzzzz
Bugleminannesi28 EypMom çok teşekkür ederim☺️ kesinlikle tavsiye ediyorum güvenle alabilirsiniz ürünler sıfır etiketli ve piyasanın çeyreği kadar Insta hesabı. =belgin_alsancak Dolap ve gardrops hesabida var
Damla_eflin erkencikus_ Ayy bu çok hoş, çok beğendim acaba fiyatı nedir? Bende gorumcemin Oğlunun var düğünü alsammi acaba😄
erkencikus_ Damla_eflin bakın bı 2000 elbise 350 şal 100 TL de kargo dedi alicam sanırım bunu renk çeşitleri de var model farki da var kaliteli baya
erkencikus_ Tatlican hangisini sordunuz acaba Duman butik dediler de mavi elbiseyi soruyorsaniz Kevser bahadır sayfa