NisanAnnesi Kızlar başlıktaki gibi telefonuma su kaçtı arama dahi yapamiyorum pirinçe yatırdım ama duzelirmi başına gelen varmı telefon denilen şey artık çok pahalı öyle gücümde yok alacak vallahi sitres yaptım
kirikkalp NisanAnnesi sesi sonradan yükseliyor çocuk uyuyor ise dikkat edin veya kısın sesini 2-3 defa açın bittikçe.
NisanAnnesi kirikkalp buna benze water wawe diye bir uygulama indirmiştim onda titreşim bile acilmamisti bunu deniyeyim çok teşekkür ederim
Berilsmom13 minikprenses11 hayır suyu daha çok içeri iter bu yanlış bi uygulama üstelik cihaza zarar verir
Babakaderimizbuymus Mommyhann benimde bir sorum var Telefonumun ses kapatma tuşu içine girdi zor basıyorum nasıl düzeltebilirim?
Mommyhann NisanAnnesi telefon suya komple mi girdi yoksa üstten mi girdi. Pirinç hiçbir şekilde işe yaramaz komple suya girdiyse şarja takmayın sabah telefoncuya götürün mümkünse açıkta kalmasın ama üstten hoparlörden girdiyse kuvvetlice içine üfle çaprazdan içindeki su dağılacaktır
Ardenaden NisanAnnesi pirince kly icine her yeri pirinc kapli olsun bnmki oyle duzeldi acilmiyordu bile nerdeyse yarim gun durdu acildi
Mlk16 NisanAnnesi eşimin telefonunun üzerine çay dökülmüştü kapandı kullanılmıyordu arabanın önüne koymuş işe gitmiş geldiğinde açmış sıcakta güneşten kurumuş açılmıştı hiç umudumuz yoktu
NisanAnnesi Mlk16 hava aşırı sıcak pirincede koydum sabaha inşallah açılmış olur arama vs hiç bir şekilde calismiyro cunku
NisanAnnesi Mommyhann hayır kızım yanlışlıkla elini yıkarken elinde olduğunu unutmuş çeşmenin altına sokup çıkardı hemen getirdi bana kuruladim bir müddet sonra pirince koydum
Mommyhann NisanAnnesi en kısa sürede telefoncuya götürün içini açıp baksınlar daha kötüye gider işler muhtemelen ses gelecektir bir sorun yoktur ama her ihtimale karşı kontrol ettirin yalnız güvendiğiniz bir yere götürün
LionsMom NisanAnnesi ilk başta yapılsa çok iyi olurdu ne kadar erken o kadar iyi ama neyse insallah ise yarar
Maran-21 NisanAnnesi pirincin içine kar bacım sabah çıkar yasa öğleye kadar kalsın sonra çıkar hiçvişeyi kalmaz 😀 ciddiyim bu arada