Alerjikrinit heymom__ ben çok az çamaşır suyu(ace) biraz da pril koyarım iz yapmıyor vip ahmetin mopunu kullanıyorum. Her temizlik sonrası da makinaya atıyorum başlıkları
heymom__ Alerjikrinit bende vip ahmet mop kullanıyorum başlıklarımı da hep yıkarım işim bitince pis bırakmam. Çamaşır suyu domestos kullanıyordum simdi arap sabunu ile silince kalmadı iz bir dahakine sıcak suyla da deneyeceğim
milletsanakanalizemiolacak heymom__ 😅 memnun kalırsınız yıllardır pronto kullanıyorum parkelerimde çizik iz vs hiç birşey yok
tasbebek heymom__ evet ikisini dönüşümlü kullanıyorum benim fayanslarım koyu kahve neyle silsem gri şeklinde su dalgası bırakıyordu ev silmek zulüm olmuştu denemek için önce cif yüzey temizleyici aldım memnun kaldım tesadüfen de asperox yüzey temizleyici almıştım ondan da memnun kaldım
Mavi666 heymom__ yüzey temizleyici deterjanın yanında bir damla saç şampuanı koysanız hiç iz bırakmıyor ilginç bi şekilde. Böyle olduğunu görünce ve kendi şampuanıma kıyamayınca gidip sadece bunun için ucuz bi şampuan aldım hatta hala bitmedi yıllardır.
ekintopalca Anway genel temizleyicisi de başka markaların da var marketlrde satılıyor..bnm eve temizliğe gelen bir abla vardı tuvalet banyo koltuklar cam toz almada loclu su yaparak siler..başka bir deterjan kullanmaz ondan öğrendim bnde tertemiz oluyor
Mamita Bu kadar ürünü karıştırmanıza gerek yok. Cif markasının beyaz sabunlu yüzey temizleyicisi var. Kaynar suya 1 kapak ilave etmeniz yeterli oluyor ben çok memnunum.
heymom__ Mamita file marketten alıyorum beyaz sabun kokusundan çok memnunum tek basına yeterli olmaz diye çamaşır suyu ekliyordum ve negatif enerjiyi kırması içinde sirke 😅 ama simdi domestos yerine arap sabunu ekleyince memnun kaldım yine de tesekkür ederim cife de bakacağım