heymom__ Evet sorum baslıkta kızlar yer silme suyunun içine ben çamaşır suyu, beyaz sabun yüzey temizleyici ve birazda sirke katıyorum ama o mopun çizgi çizgi olan izi ¾ kere de üst üste silsem geçmiyor. Var mı bunun bir formülü
CaninannesiCemre heymom__ Çamaşır suyu iz bırakıyor..ben Arap sabunu ,yüzey temizleyici çok az da sirke döküyorum
tasbebek heymom__ asperox yüzey temizleyici ve cif yüzey temizleyici iz bırakmadan silme yapıyor çamaşır suyu koymuyorum bugün bu ikisinden birine çamaşır suyu ekleyip sileyim iz kalacak mı 🤣
heymom__ CaninannesiCemre yaa o olmadanda hijyenik olmazmıs gibi geliyor ama. Şimdi sileceğim odaya arap sabunu koyayım o zaman bakayım nasıl olacak
heymom__ CaninannesiCemre tesekkürler deneyeceğim 😅 eğer sonuç güzel olursa sildiğim odanın da üzerinden gececeğim çünkü takıntı oldu bende 😂
CaninannesiCemre heymom__ Merak ettim bana da haber verir misiniz🤭 umarım işe yarar ben hep öyle yapıyorum 🙏
heymom__ CaninannesiCemre evet gercekten iz bırakmadı bu çok okey benim için tesekkür ederim 😂 yani çok köpürmedi ama temizliği hissettirdi
Umutdamla20 heymom__ benim de sildigim zaman iz kalıyordu sıcak suya doa marka arapsabunu ve biraz çamaşır suyu damlatıyorum pırıl pırıl oluyor ve kesinlikle iz kalmıyor
CaninannesiCemre heymom__ Elinize sağlık 😅 bi annemiz sıcak su demiş o da doğru aslında ,temizliğe gelen bi abla vardı bize o da sıcak suyla silerrdi :) bu yaptıklarımızı ben de sıcak suyla deneyeceğim bi dahakine 🤭🤗
tasbebek heymom__ evet ikisini dönüşümlü kullanıyorum benim fayanslarım koyu kahve neyle silsem gri şeklinde su dalgası bırakıyordu ev silmek zulüm olmuştu denemek için önce cif yüzey temizleyici aldım memnun kaldım tesadüfen de asperox yüzey temizleyici almıştım ondan da memnun kaldım
milletsanakanalizemiolacak heymom__ ben laminant yüzey temizleyici kullanıyorum hiç iz yok benim parkelerde