NoOne Beyzanrrrr evet sünnet zamanı bende kullandım aslında haklısınız doğal ürün kullanmak daha mantıklı
Beyzanrrrr NoOne evet sünnet sonrası ben epey süre bitene kadar o yağı kullandm her alt açmaya hiç pişik olmamıştı
NoOne crybaby maviyi kullanmıştım ben de ama galiba değiştirmek gerekiyor sürekli ya bi süreden sonra işe yaramıyor aynı kremler
NoOne Beyzanrrrr aslında evde var ama tett geçmiş tekrar sipariş vermem gerek 😂 bi krem sipariş ettim baktım işe yaramıyor kantaron alırım olmadı 😩
NoOne UrbanMom evet canım bebekten bebeğe değişiyor sanırım şimdi bizde de sudo falan işe yaramıyor hatta daha kötü yapıyo
UrbanMom NoOne olabilir tabi 😊 sık pisik oluyorsa poposunu ilik suyla yikayip havalandirin isterseniz
dilara_0 NoOne yaa o zmn bir an önce cildine uygun kremi bulursunuz. Önce bir cildiyeye götürüp cilt tipini detaylı incelettirseniz işiniz daha kolay olabilir 🥰
NoOne gizemliege bi kaç saat önce recream siparişi verdim memnun kalmazsam sıradaki marka bu olacak teşekkür ederim 💕💕
Burhan123 NoOne evet önermiyorlar herzaman için değil pişik olduğunda sadece kullanabilirsiniz kuru tuttuğu için pişik geçiyor
UrbanMom NoOne benim oglanda ilk aylarinda aynisini yapiyordu alt acma ortusu seriyordum altina ama simdi oldugu yerde 10 saniye durmadigi icin cok zorlaniyorum 😁
Busra986532 NoOne bnm kıza herşeyi denedim olmadı. Sağlık ocağı trosy verdi tek çarem oldu. Çok kötü oluyordu. Kayısı şeftali domatesli yemekler vs yakıyor dedi dr asitli olduğundan.
masall00_ kaderbilge merhaba benim bebeğimin boynu da aynı şekilde sürekli kızarıyor fayda eder mı çok marka denedim ama işe yaramadı dediğiniz krem eczanede mi satılıyor
semanur789_ masall00_ hamazing kullanın benim bebeğimde aynı şekilde boynu kızarıyordu hatta yara gibi ağzı açılıyordu kullandım çok faydasını gördüm
kaderbilge masall00_ marketlerde satılıyor eczanede de çok uygun zaten fiyatı tarım komperatifmarketlerindede satılıyor yeşil arko krem küçük alsaniz yeterli olur
Kubra_koksal1 @NoOne ben incia kullanıyorum benim kızıma da gelmedi sudocrem bepanthol arkadaşımın önerisiyle incia aldım çok memnunum