mugime Bebeğim 15 aylık oldukça iştahı yerinde bir bebek 3 ana öğün 3 ara öğün besleniyor ama 1 yaşından beri kilo almıyor doktora gitmem gerekir mi acaba?
Mariamercedes mugime Kilo almaları için aldıkları kaloriyi yakmamaları gerekiyor. 1 dk duruyorlar mı hı?
soda mugime canım benim kızım da aynı ay ve aynı kilo 9.90 kilo hiç almıyor hatta bazen geriliyor bile. Ama yiyen bir bebek değil çok üzülüyorum artık hem iştahsız hem zayıf gerçekten. Bir dakika yerinde durmaz doktora mı götürsem acaba.1 yaş kontrolünde demiri düşük çıkmıştı düzensiz de olsa ocean demir ilacını veriyorum oceanın balık yağını da bir kaç günde bır verıyorum ama yok hiç kılo almıyor
shrhyt mugime bende sizin gibi düşündüm ama cis kaka sağlık ne bilim kan demir vs hersey yolunda metabolizma bence bir de benim gözüme zayıf gelmiyor. Park da tombul yasitlarini görüyorum hareket kısıtlı kelime vs yok. Bu tür gelişme benim bebeğiminden az. Benimkide kilo olarak az :))
mugime @shrhyt ben çok yediği için aslında almamasına takılıyorum sürekli yeme halinde o yüzden şaşırıyorum.
shrhyt mugime üst komşum bizden 4 ay fazla onunla aynı yiyor çocuk 14 kilo. Ama günde 1 kakayi zor yapıyor belki onla alakalı. E bizimki bir de hareketli nasıl et tutsunki
mugime @shrhyt banada zayıf gelmiyor aslında burda bazen görüyorum bebeğim çok zayıf çelimsiz 10 kilo diyorlar bebeğime bakıyorum asla çelimsiz ve zayıf durmuyor sadece bu kadar yiyip nasıl almaz o benim aklımda bi soru işareti 18 ayda bir daha bakıcaz değerlerine bakalım nasıl çıkıcak :)
shrhyt mugime walla yalan değil mutfakla iç ice geçiyor günlerim uyanmadan yemeği hazırlamam lazım ortalık ayağa kalkar meyve kuruyemis et yoğurt hepsini yiyor. Değerleri iyi olsun yeter..
mugime @shrhyt kaka çok yapıyor mesela eğer genetikse bu bende pilavı ekmekle yerim ama zayıfım babası da öyle çok yeriz ama zayıfız belki bizim gibidir metabolizması:)
shrhyt mugime ewet burda doktor arkadaşım war günde 3 ile 5 arasında kesin kaka yapar acaba yedikleri vücuduna yaramıyor mu diye sordum o da günde 7 ye kadar ve 7 günde 1 kakayi normal karşılarız dedi.
shrhyt Mariamercedes doğru diyorsun mesela koy de ki bir hanfendi belki bizden fazla yiyor ama kıy işleri hiç durmuyor bizden zayıf
Mariamercedes mugime kız emekliyor kızımda 1 yaş ama heryere tırmanıyo 10.500 dü 10.200 düşmüş😂 2 aydır 0 kilo Hem ek gıda hem mama içiyor bide
mugime @Mariamercedes evet evet benim kızımın da emeklemesi çok hızlıydı üff annelik delilik gerçekten yok kelimesi yok yürümesi yok kilosu düşün düşün bitmiyor galiba🫠
Babakaderimizbuymus Ben doktora götürdüm, bana bakıp annesine çekmiş diyip gönderdiler😂😂😂 yani sorun görmediler kaç kere kan testi yaptılar yavruma ama yediği halde almıyor. Beni bile yiyebilir o derece ama kilosu 10.5 bizimkinin
mugime @Mariamercedes gerçekten Allah yardımcımız olsun çocuklarımızı da iyi insanlarla karşılaştırsın🙏🏻