hepayni13 fbetul4270 valla eşim çok rahattı erkek doktor konusunda kıskanma duygusu yok gibi hatta ben dedim kaç kere erkek doktor bak emin misin diye
hepayni13 Mlk16 ahahahha en iyisini yapmis ama iki eli var sonuçta belki diğeriyle dokundu öncekiler 😂
Mlk16 hepayni13 yeryüzünde pislik çok, düşünmeyen insan çoktur. Gıcıklığına bile yapmış olabilirler 😂
BelaCivciv hepayni13 Bildiğim kadarıyla içerde teşvik edecek şeyler var. İsteyen kullanıyor istemeyen kullanmıyor. Ama tabi her yerde aynı olmayabilir.
hepayni13 Ahsenvekutayinannesi kendimi kandirmim tam o seviyeye gelemedim ama eskiye göre daha sakinim
Aminehumamoms hepayni13 nasıl yani hastanedemi oluyoe böyle şeyler benim eşimde vermişti ama hiç sormadım aklımı kurcaladın kııız
hepayni13 Aminehumamoms evet hastanede sana bir oda gösteriyorlar biz işte tahlil verdiğimiz o zemin katta laborant oda gösterdi eşim oraya girdi
ummhamza hepayni13 ben laboratuvarda çalıştım bi dönem benim çalıştığım hastanede öyle CD resim dergi vs yoktu ama kimi yerlerde oluyormuş eşiniz doğru söylüyor olabilir
kirikkalp hepayni13 Malesef böyle bir şeyi bende duydum 😂😂 Hatta etkilenmeleri için en en iyi şeyleri yapmışlar duş film vs ayy çok sinir bozucu 😂