ikioglus hepayni13 eşim de verdi, doktor anahtar verdi bi oda için, klasik hastane odası tuvalet banyosu olan. Dergi, CD vs yoktu
Deletedmom_1111 hepayni13 kız zaten tek alınıyor ama biri şey demişti eşle de girilebilir Demişti Baktım şimdi doğruymuş
Ahsenvekutayinannesi Deletedmom_1111 ne güzel bı bahaneyle çocuk uyandı söyle oldu böyle oldu diye düşünmeden rahat kafayla seks yapılırdi 😄😄😄
hepayni13 Oglummcanimm oğlum varya bu erkekler işini biliyor bende diyorum nasıl hemen bitti gitti adam benimleyken 20 dk da zor hallediyor affederisn. Bide bana demezdi zaten uzun süredir b*salmamistim seni düşünerek seyyy ettim .Ben şokkk bu erkek milleti yalancı varya
Oglummcanimm hepayni13 yalancılarmi dersin ay hiç dusunmedim böyle birşey olabilecegini ben de saniyorum normal WC de hallediyorlar 😳😁 ay ben bunu eşime sormaz miyim aradan çok uzun zaman geçti yalan söylemez sanırım😵
Madamehappyyyyy hepayni13 Eşimle beraber gitmiştik ve seçenek olarak sunmuşlardı biz kabul etmedik. 😅neden verdik derseniz bizim çocuğumuz olmuyordu ikimize birden tahliller yaptırmıştı doktorumuz zaman kaybetmeme adına.
bseceylan hepayni13 demekki bu duruma takilacaginizi düşünmüş Yani zaten o söylemeden siz şüphe edip takilmissiniz bile
hepayni13 bseceylan o zamanlar bj kadar rahat değildim tahamulmulum yoktu şu anda yok ama öyle aşırı aşırı takilmiulrum merak ettim sadece yani kalkipta şu an olay felan cikarmicam bana yalan söyledin diye
Ahsenvekutayinannesi hepayni13 niye kız üzmek için demeidm ama sacmaliyon gece gece kabul et dert ariyon kendine 😄
hepayni13 Oglummcanimm en dürüst erkek az yalan söylemiş olandır 😅sen Bi yokla bakım kocanı sakince killandirma 😄
Mlk16 hepayni13 benim eşimde vermişti o zaman hiç sormamıştım geçen sordum. Ekran vardı kumanda vardı içinde öyle şeyler oluyormuş ama dokunmadım herkes pis elleriyle dokunuyor eller miyim hiç dedi
hepayni13 Mlk16 ahahahha en iyisini yapmis ama iki eli var sonuçta belki diğeriyle dokundu öncekiler 😂
kagan221_ hepayni13 benim eşim çok verdi kimi hastanede televizyon var orada açık oluyor kimisinde telefondab açıp izliyorsun yani bişe izlemeden verilmiyor test nasıl çıkacak o sprem izlemeden bişe yapmadan
hepayni13 Ahsenvekutayinannesi ya valla dert aramıyorum merak ettim sadece kocamın yalan söylemesi benjm için yeni Bi şey değil listeye Bi tane daha eklenir o kadar😏😃
fbetul4270 hepayni13 eşiniz belki kıskanırsınız diye söylememiştir. Aslında iki taraf içinde kolay bişey değil bizide çoğu kez erkek doktor muayene ediyor. 🤷♀️
hepayni13 fbetul4270 valla eşim çok rahattı erkek doktor konusunda kıskanma duygusu yok gibi hatta ben dedim kaç kere erkek doktor bak emin misin diye