barbarosunannesi İki gün önce aşımızı olduk 39 dereceye kadar çıktı ateşi şuan indi ama çok ağlıyor huysuz birşey yemiyor.bacaklarını geriyor arada bu durumu yaşayanlar ne zaman geçer kızlar çok üzülüyorum inliyor uyurken 😔
alyaderinsozdemir barbarosunannesi bnm de bebeğim 2 gün önce oldu gece inlemesine uyandım 2 gündür huysuz ateşi biraz vardı parol verdim bn
wafflee_42 barbarosunannesi bizde olduk geçen hafta ama şükür sıkıntı yaşamadık. Önceden ilaç içirip gitmiştim o da aşının etkisini azaltiyormus
Bsr06 barbarosunannesi bizdede ateş olmuştu 38 di bir kaç saate indi tekrar çıkmadı. O gün huysuzlandı inledi biraz ama geçiyor merak etme.3 gün takip etmiştim ben. Ertesi güne birşeyi kalmamıştı. Birde ateş olursa tekrar calpol ve bebeklere uygun başka ateş düşürücü dönüşümlü vermek gerekiyormuş .2. Ayda bizdede ateş olmamıştı.
Esraraz barbarosunannesi bizim huysuzlugumuz cok olmuştu ve 3 gün boyunca sürdü 4. Gün kendine gelmeye başladı ateşte cok oldu diğer aşılarında hiç böyle olmamıştı bu aşısı ağır geçti.
GirayinAslisi Dikkat edin havakeye fln cevirmesin ates dusurucusunu verin gwcmezse doktora goturun bence
barbarosunannesi GirayinAslisi hastaneye götürdük ateşi indi ama huysuz aglıyor hep parol veriyorum 6 saatte bir
GirayinAslisi barbarosunannesi sali gunu oglumda 4 ay asisini olucak insallah bu tarz sikayetleri herkesten duyuyorum simdiden napicam bilmiyorum tek bakiyorum ilk cocugum biraz tedirginim acikcasi
Zehrauzunoglu GirayinAslisi korkmayın ben de forumda gorup korkmuştum cok az agladı baska da sesi çıkmadı şikayetımız olmadı 2. Ay aşısında uykudan aglayarak uyanmıştı ilaç vermştim bunda evden çıkarken calpol verdım daha ıyı oldu
GirayinAslisi barbarosunannesi bebekler icin parol oldugunu bilmiyodum artik doktora derim birini soyler normalde de oglumun kafasi daha sicak vucudundan biraz ondan eniseleniyorum ateslnediginde anlar miyim diye ölçüp dururum artik saatte bir özellikle geceleri
barbarosunannesi GirayinAslisi inanın ilk çocugum ateş çok farklı birşeymiş .kafası sıcak olduğunda hep ölçerdim acaba ateşi mi var diye .şimdi bu durumu yaşayınca asıl ateşin çok farklı birşey olduğunu gördük .
GirayinAslisi barbarosunannesi genek olarak kafasi sicak da normal sanirim basta dayanamayip ölçüyordum gercek atesle daha karsilasmadik olmaz insallah burda cocuk doktoru fln sıkıntı dogru duzgun yok
Rayihaaa Kızlar benim çocuğum da 3 gün önce oldu 4 ay aşısını hiç durmuyor 3 gündür bu çok iyi anlıyorum yani çok aşırı huzursuz
Mlkemrecre Rayihaaa canm Eğer ateşi feln yoksa aşıdan değildir..artık büyüyorlar ve sürekli ilgi istiyorlar ..bu ay zor geçicekmiş .. bebek takip bilgisini okumuşsundur..
Mlkemrecre barbarosunannesi biz dün aşımızı olduk eve gelir gelmez ateş düşürücü verdim ..ateş çıkmasını beklemeden..banyo yaptırdım huysuzluğu vardı ara ara ateşini kontrol ettim gece yatmadan önce tekrardan şurup verdim .çok şükür bugun ateşi feln yoktu..
Rayihaaa Mlkemrecre canım ateşi yok ama yeni fark ettim sanırım kulağı ağrıyor, elini kulağına götürdüğü zaman çok fazla ağlıyor