humus19 Arabamız var 750 bın tl. Onu pesınat yapıp ev almak ıstıyoruz. Ev fıyatlarına baktık en dusuk 2 mılyon. Siz nasıl ev aldınız. Geri kalan hepsine kredi cekebılıyormuyuz ? Boş hayaller kurmayıp kiracı olarak devam mı edelım dıye dusunuyoruz. 🧐
Melekmirac humus19 valla bizde aynı şeyi araba için düşünüyoruz bizimde arabamız yok maalesef ve bebekle büyük ihtiyac yani şu kosullarda evde arabada zor bı iş Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🤲🤲🙏🙏
Motherb humus19 ben de şurada bekleyeyim her geçen gün benim de umudum tükeniyor ev piyasasını görünce. Biz kredimiz bittikçe araba modeli yükseltiyoruz eve yetişsin diye ama yetişmiyor. Bizim de bir milyon civarı araba. Ama üstü için kredi yetmez. Kiracıyız belli aralıklarla da ev taşıma masrafımız oluyor tayinden dolayı. Nasip olur mu bakalım
fatihunal humus19 2 milyona ev bulduysan iyi benim karşımda ki apartman çürük raporu aldı 1 milyon 700 bin tl ye satılıyor şaka gibi
2cocuklumom humus19 2 milyona ev varsa iyi ama faizler yüksek peşinat verip sonrası ödeme zorluğu faizi bi ömür borç ödemek Allah yardım etsin cidden çok zor ben aldığım zamanlarda evler 4 yıl önce 300 bin civarıydı 2 yıl önce fe 1 milyona satıp dublex aldım Şuanda böyle yerler zateb 10 14 milyon civarı Allah yüzümüze baktıda zamanında alabildik ama almasaydıkta üzülmezdim önemli olan sağlık huzur gerisi her türlü halledilir Allah herkese geçim versin
humus19 Torpiktospa odeme mıktarı odenecek bı rakam olsa onada razıyız. En azından kıraya verecegımıze kendı ewınızde sakın kafayla otururuz dıyoruz.
silad70 E devletten çevre toki kurallarına bakabilirsin annem 40 sene sonra öyle ev sahibi oldu :) sizin peşinatlı arabanız var biz 2 senelik evliyiz 2 çocuğumuz var maalesefpeşinat hiçbiirşeyimiz yok mirazdan çıkarsa belki..
humus19 silad70 tokıye daha once hep başvurduk ama çıkmadı. Tokıde elden satıs gıbı bırseyde oluyormus ama onu bılmıyorum. Devir alan varmıs
silad70 humus19 tabbi mesela 3 aylık ödemesini verip geriyw kalan borcu üstleniyosun bide yrine gidip yönetimiyle konuşmak gerek öyle daha kolay olur
humus19 Motherb bizde öyle dusunmustuk arabayı yukseltelım kredı cekıp onu odeyelım bı sene sonra tekrar ew bakalım diye. Başka turlu para bırıktıremıyoruz
ak1905 Motherb ay bizde öle yapıyoruz da en baştan başladık altimizdaki arabanın 6 ay borcu var şuan sarsak 200bin değeri neye yarar 😔 umudum kalmadı maalesef 😔
humus19 2cocuklumom şimdide almazsam sonra sonra hıc alamayacagım her gecen gun hersey kotuye gıdıyor 😔
humus19 ak1905 bızmde ılk arabamız oyleydı. Sonradan yukselttık parca parca oluyor malesef. Keske bırıkım yapılsa ama gecım derdınden zor.
Motherb ak1905 başladığımızda bizimde öyleydi. Araba da zaten sürekli değer kazanıyor ama ev hepten uçunca yetişilmiyor. Yine de umudumuzu kaybetmemek lazım bu tarz şeylerde inandığımızda enerji olarak da olumluyu çektiğimizi düşünüyorum
baroayse humus19 ev almak hayal,2 milyon kredini aylık odemesi 40 bin,o da 10 yıl boyunca, belki faizleri tekrar dusueulee ama bu sefer de evler iki katına çıkar,Allah yardım etsin
Eftelya_ser humus19 araba satıp ev almak bana çok mantıklı gelmiyor çünkü bebekle araba her zaman lazım kiraya verceğiniz parayı taksiye verirsiniz. ayrıca kredi çekseniz 30 40 bin geri ödemesi olur o da en az onun yerine krediye ödeyeceğiniz parayı şimdiden biriktirin elbet bir gün bu faizler düşecek
delirmeceler humus19 2012 de bekarken kendi evimi aldım 90 bine aile desteğiyle 2018 dede 240 bine eşimle ev aldık şuan ev almak ve krediler falan çok uçuk rakamlar ancak düzenli iki gelir varsa kira vermek yerine krediye girilip bir maaş gözden çıkartılabilir öteki türlü hayal
zkusagianne humus19 Fuzul evle görüşün biz öyle yapacağız aracı satınca satmaya gerekte yok aslında 13 ay çekiliş oluyor çıkmasa dahi 13 ayın sonunda istediğin evi alıyorsun ev teslim. bir yakınımız araba aldı aylık taksitlerle cebimize uyan en düşük faizle en mantıklı o maalesef
ikicocukl zkusagianne bana dolandırıcı gibi geliyor gerçekten o şekilde ev sahibi hiç görmedim çevrem de