Ervammkmm ev işlerini yaparken çocuğunuzun oyuncaklarla oynamaya alışması gerekir yoksa hayat boyu iş yapmak için ekrana mecbur kalırsınız. Bu da ilerideki akademik hayatına bile etki eder. Evet zor aylar ama bu ayda bile bu kadar alışmış olması büyük ihmal. Oyuncaklarla oynayabilir , dışarı çıkarabilirsiniz. En az. 2 uyku yapıyor yemeği ve işleri o zaman yapın ben öyle yaptım kalan işlerde kaldı. Şimdi lafınızı yine kolay dinletirsiniz ama 2 yaşta inatcılık başlayınca baş edemezsiniz . Benim en çok kullandığım şey suydu kış bile olsa silikon önlük bacaklarına sofra bezi koyup mama sandalyesine oturtup suyla oynatıp yemek yapardım veya ne işim varsa. Evim dağınıktı , belki temizliği de aktardım ama suan 29 aylık ilgilenilen ve ekransız büyüdüğü o kadar belli ki. Şimdi yavaş yavaş izletiyorum niloya açıyoruz ama bağımlı bir alışkanlığı olmadığı için bazen izler bazen izlemez. Ardından başka bir şey başlar bırakır oyuncaklarına gider. Gelecekte daha fazla zorlanmamak için Şuan bu akışkanlığı kazandırmanızı öneririm