tubidir Hastane bilmem çok önemli değil bence ama Melike Güler de doğum yaptım harika bi doktor Lokman hekim sincan🙏
Alptugmomy tubidir aaaayyy eveeett ya bugün nette araştırırken baya kişi olumlu yorumlar yapmış hepsine de birebir dönüş yapıp cevap vermiş çok tatliii 🤗 bı ısınmadım değil o konudan dolayı 🤗 sen ne zaman doğum yapmıştın peki kendisinde canım normal mi sezeryan miydi
Alptugmomy ballkizimm_ a life da karar kılmama ramak kaldı valla lokman hekimle alakali bu kaçıncı şikayet o hastaneyle alakalı ama halbuki bı iki kişi bı kadın doktoru iyi demişti oranında
Alptugmomy Brck eveeett daha önceki podyumda da yazdın kuzumm işte sende memnun kalanlardan birisin ya napsam iyice kararsız kaldım inanki 🤦🏻 doktor belki iyidir ama şu anki şartları nasıl acaba 🤷🏻♀️ çünkü kadın doğum da iki doktorumuz var dedi bugün görüştüğüm kişi yani koskoca kadın doğuma 2 doktorun bakması da ilginç geldi kadro zayıflamış sanki daha önce bı kaç doktor daha vardı diye biliyorum ama şuan neden 2 doktor ve o yoğunluğa nasıl yetişebiliyorlar çalışma şartı değişince iş stresleri arttıkça acaba kendi duygu ve durumlarına da yansıdı mı acaba 🤷🏻♀️ 35 bin dediler bugün bana fiyat için şuan en yüksek bide
tubidir Alptugmomy sezeryan benim mecburiyetten, gebelik zehirlenmesi geçirdim:/ çok tatlı çok rahat, o kadar güzel geçirtti ki bana hamileliğimi sağolsun😍 16 ekim 2023 de yaptım canım
DevosMom Alptugmomy lokman hekim veya koru derim ben. A lifeta çalıştım. Kendimde gördüm ama Doğum yapan yakınlarım, tanıdıklarım hiç memnun kalmadı. Cihazların çoğu sıkıntılı, nst cihazları çoğunlukla bozuk. İnternette de bu yönde çok şikayet var zaten.
Alptugmomy DevosMom çoğu kişi de Lokman hekimden yana sıkıntı yaşamış yaa ama neden öyle acaba 😕 koruya da gittik bı sessiz bı tenha geldi bana .. nasıl yapcam acaba şimdi iyice karıştı valla kafam
DevosMom Alptugmomy her hastanenin iyisi kötüsü illa ki var canım ya. Ben lokman hekim de doğum yaptım özgül hanımda çok memnun kaldım mesela
mrvbadem Alptugmomy Alptugmomy koru sessiz tenhal geldi demişsiniz. Çok haklısınız yaklaşık 6-7 ay önce öyle değildi. İki doktoru ayrıldı ki baya yoğun hasta bakan doktorlardi. Öyle olunca hastası kalmadi. Ben 2.5 saat muayene için sıra bekledigimi bilirim. Kalabalık zamanlarken. Sonra talep azaldı doktorlarin gidişi ve kalan doktorları görünce insanlar gitmiyor sanırım
Alptugmomy Brck bide bişey daha sorcam bilgin varsa canım yenidoğan bakım varmı Lokman hekim de acaba daha sonrasında Allah korusun bişey falan olduğunu varsaysak çocukta başka hastaneye sevk etmişlerdi benim arkadaşımın çocuğunu ayrı kalınca üzüldüydu baya ama gerektiği için mecburen katlanmıştı .. inşallah gerekli bişey olmaz tabii de ..
Alptugmomy DevosMom bende tercih edersem zaten doktorlardan kaynaklı tercihte bulunurum sanırım 🤷🏻♀️ inşallah iyi bı doktora denk gelirim de bu sefer pişmanlık yaşamam
Elif0636 Alptugmomy direk özel hastane tercih etmenimizin bir nedeni var mı? Ben bilkent şehir hastanesinde yaptım gayette memnun kaldım. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah güzel geçer bu süreciniz🥰
Alptugmomy Elif0636 daha önceki doğumum da başka bir sehirdeydim ve devlette yaptım doğum ve devlet hastanelerinde de doktorlar malesef ki o yoğunluktan dolayı hamilelik sürecinde pek ilgilenmiyor ne yazık ki sorunlarla 🤷🏻♀️ en azından muhattap bı tane doktorum olsun istediğim ve tüm hamilelik sürecini bir doktorla tamamlamak istediğim için canım.. şehir hastanesinden memnun kalan kişileri de duydum evet ama pek bilgim yok ama orda da çok fazla asistan oluyor hocaları bulabiliyormusunuz
Elif0636 Alptugmomy anladım doğru haklısınız tabi bi doktorla ilerlemek ilgilenmesi sorularıniza cevap bulma açısından tercih edilebilir. Soruna gelince evet asistanlar bakıyor dogumumuda asistan yaptirdi ama dünyalar tatlısı bir kızdı. Ben o yönden takılmıyorum nihayetinde onlarda doktor ve uzman olma yolundalar😊(kişisel düşüncem)
mrvbadem Alptugmomy merhaba ben Sincan koruda doğum yaptım. Ve memnun kalmadım tavsiye etmiyorum. Şöyle ki doğum için paket almıştım hamileliğimin başında. Paket aldığım doktor hastaneden ayrıldı. Geride iki doktor vardı tamam dedik birini seçelim onunla da 32. Haftaya kadar gittik sonra o doktor da ayrıldı hastaneden. Yani son zamanlar ve doktor değiştirmek berbat bir şeydi. Yine mecburen değiştirdik son dakika acil vs. Diyerek sezaryen oldum. Kontrol için gittigimde kendi ameliyat eden doktorum izindeydi. İlk ismi yabancı olan bir doktor dikislerimi kontrol etti ama tavrı tutumu çok olumsuzdu. Bir daha asla düşünmem gitmeyi de kontrolü de. Çok pişman oldum açıkçası biraz daha para eklesem başka hastaneye gitseydim diye. Hatta korkutup sezaryen dediklerinde gidip başka hastanede dogurmadigima pişmanım
Alptugmomy mrvbadem sezeryan meselesi biraz aslında kader yani eğer terslik yoksa elbette normal olmak güzel ama size yada bebeğinize zarar gelmesindense elbette sezeryan öncelikli seçim oluyor çünkü benimde sezeryan oldu baya sancı bekledik sancım nst de çıksa da hissetmiyordum ve açılmamda olmayınca artık günün sonunda mecburen sezeryana alındım çünkü sabahın erken saatlerinde suyum gelmişti ve artık aksamin bı vakti de olmuştu o yüzden bebeğim tehlikeye girmeye başlıyordu artık el mecbur sezeryana alındım 🤷🏻♀️ nasip aslında o şekilde olunca da 😊 evet gerçekten terk edilmiş bı hastane gibi olmuş sanki orası ya doktorların sürekli gidip gidip durması da çok enteresan yani inanıp güvenip gidiyoruz emanet ediyoruz kendimizi ve bebegimizi zaten koru hastanesini ben üçüncü sıraya aldım İlk öncelik düşüncelerim lokman hekim yada a life ama ona da kararsız kaldım hala secemiuorum 😕
seninbenimlederdinne_ Alptugmomy A Life hastanesini tavsiye ederim. Evime çok yakındı birkaç kez gidip gelmiştim ilgi alakası güzeldi. Sonra İstanbulda doğum yaptığım için doğumu orda yapmadım
Alptugmomy seninbenimlederdinne_ sonra İstanbul’a mı taşındiniz da orda yapmadınız doğumu o kısmı pek anlayamadım ama evet görüntü de ve genel olarak bende bir kaç kez başka sebeplerden ötürü gittim annemlere çok yakın yürüme mesafesinde ama işte kadın doğum kısmını pek deneyimlemedim hatta hiç deneyimlemedim ve duyduklarimda biraz düşündürüyor suan
Alptugmomy Elif0636 elbette o şekilde 👌🏻 ama benim dilim bı kere yanıp bı sıkıntı yaşayınca artık birazda detaycı bakıyorum bu sefer imkan dahilinde elbette şans ve nasip bilemeyiz doğum bu nasıl olacak kim yaptıracak ne yapılacak bilemiyoruz o an ama en azından süreç açısından bu şekilde ilerlemek mantıklı geliyor suan
mrvbadem Alptugmomy çok haklısınız tabi ki sezaryenle benim de problemim yok sorun şurada ki aynı mazeret birden çok kişiye söylenip korku ile sezaryen kararının verilmesi. Sonradan kaç kişiden duydum bunu. Biri de doktor arkadaşım yani. Gelene geçene aynı teşhisi söyleyip sezaryen kararı veriyor gibi doktor o yüzden rahatsız edici. O an işte sezaryen kararı verildiğinde eşim çok ısrar etti bir başka doktor görüşü daha alalım istersen diye çünkü yeni doktoru da çok tanımıyor guvenmiyordum sürekli doktor değiştiği icin. Ama ben anlık bebeğime bir şey olur kaygısıyla tamam dedim şu an pişmanlığım o yani. Çünkü malesef ben de o bahanelerin hemen söylendiği birkaç kisidenmisim. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur güzel bir hamilelik ve doğum geçirirsiniz